“Springsteen skildrer en håbløshed, jeg kan genkende”
Radio & podcast
menu-close

Ritt Bjerregaard i 'Loose Ends': “Springsteen skildrer en håbløshed, jeg kan genkende”

12. august 2019 | | En del af serien Loose Ends

Ritt Bjerregaard har været stor Springsteen-fan, siden hun oplevede ham live i Paris i '87. Her fortæller hun om sit forhold til ham.

Kulturentreprenør, forfatter og foredragsholder. Ekspert i Marcel Proust, Søren Ulrik Thomsen, Gunnar Ekelöf og Bruce Springsteen

Afspil podcast

Bruce Springsteen rækker langt op over de andre. Han er den store skildrer af livsværdier. Ritt Bjerregaard har elsket Springsteens sange og musik i årtier. Hun beskriver sit nære forhold til særligt Springsteens ‘Born In The USA’, ‘Tunnel Of Love’ og hvad det er ved Springsteen, hun holder så meget af.

Om podcasten:

23. september 2019 fylder Bruce Springsteen 70 år. Det fejrer vi på ‘Heartbeats’ med en podcastserie, som går tæt på manden og hans musik. For hvad er det, der gør ham så speciel? Er det maratonkoncerterne? Teksterne? ‘E Street Band’? Eller noget helt fjerde?

Alt det prøver vi at komme omkring hver mandag frem til fødselsdagen, hvor du kan møde gæster som Ritt Bjerregaard, Allan Olsen, Mads Fuglede, Morten Bødskov m.fl. Vært Neal Ashley Conrad guider dig igennem det hele sammen med gæsterne, og så skal du selvfølgelig også høre musik – en hel masse musik. For med 327 sange under bæltet er der nok at tage af. Du når ikke at høre det hele, men vi lover at give dig det bedste fra en mand, som hele sit liv har stræbt efter det bedste.

Lyt til alle afsnit af ‘Loose Ends’ i iTunes her.

Playliste:

  • Bruce Springsteen – ‘Walk Like A Man’
  • Bruce Springsteen – ‘Tougher Than The Rest’
  • Bruce Springsteen – ‘No Surrender’
Neal Ashley Conrad

Kulturentreprenør, forfatter og foredragsholder. Ekspert i Marcel Proust, Søren Ulrik Thomsen, Gunnar Ekelöf og Bruce Springsteen