”Springsteen er karakterdrevet i sin måde at skrive sange på”
Radio & podcast
menu-close

Forfatter Jeppe Krogsgaard Christensen: ”Springsteen er karakterdrevet i sin måde at skrive sange på”

9. september 2019 | | En del af serien Loose Ends

Forfatter Jeppe Krogsgaard Christensen er gæst i 'Loose Ends' for at diskutere Bruce Springsteens tekstunivers.

Kulturentreprenør, forfatter og foredragsholder. Ekspert i Marcel Proust, Søren Ulrik Thomsen, Gunnar Ekelöf og Bruce Springsteen

Afspil podcast

Forfatter Jeppe Krogsgaard Christensen er gæst i studiet, når vært Neal Ashley Conrad dykker ned i Springsteens tekster. Hvad er han for en tekstforfatter? Ville han kunne gøre sig som forfatter uden det store udtræk fra musikken? Der diskuteres ivrigt og spilles nogle af de numre, som bedst repræsenterer Springsteens tekstunivers.

Om podcasten:

23. september 2019 fylder Bruce Springsteen 70 år. Det fejrer vi på Heartbeats med en podcastserie, der går tæt på manden og hans musik. For hvad er det, der gør ham så speciel? Er det maratonkoncerterne? Teksterne? E Street Band? Eller noget helt fjerde?

Alt det prøver vi at komme omkring hver mandag frem til fødselsdagen, hvor du kan møde gæster som Ritt Bjerregaard, Allan Olsen, Mads Fuglede og Morten Bødskov. Vært Neal Ashley Conrad guider dig igennem det hele sammen med gæsterne, og så skal du selvfølgelig også høre musik – en hel masse musik. For med 327 sange under bæltet er der nok at tage af. Du når ikke at høre det hele, men vi lover at give dig det bedste fra en mand, som hele sit liv har stræbt efter det bedste.

Lyt til alle afsnit af ‘Loose Ends’ i iTunes her.

Playliste:

  • Bruce Springsteen – Reno
  • Bruce Springsteen – We Take Care of Our Own
  • Bruce Springsteen – The Ghost of Tom Joad
  • Bruce Springsteen – You’re Missing
  • Bruce Springsteen – Dancing in the Dark
Neal Ashley Conrad

Kulturentreprenør, forfatter og foredragsholder. Ekspert i Marcel Proust, Søren Ulrik Thomsen, Gunnar Ekelöf og Bruce Springsteen