bruce springsteen

‘Loose Ends’: Ny podcast går tæt på fænomenet Bruce Springsteen

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Loose Ends’: Ny podcast går tæt på fænomenet Bruce Springsteen

Eller vælg, hvor du vil lytte

Første afsnit af vores nye podcastserie ‘Loose Ends’ tager hul på historien om Bruce Springsteen.

Musik En del af serien:

Loose Ends

23. september 2019 fyldte Bruce Springsteen 70 år. Det fejrer vi på Heartbeats med en podcastserie, som går tæt på manden og hans musik. For hvad er det, der gør ham så speciel? Er det maratonkoncerterne? Teksterne? E Street Band? Eller noget helt fjerde?

I denne podcastrække kan du møde Springsteen-fans sammen med vært Neal Ashley Conrad. Og så skal du selvfølgelig også høre musik - en hel masse musik. For med 327 sange under bæltet er der nok at tage af. Du når ikke at høre det hele, men vi lover at give dig det bedste fra en mand, som hele sit liv har stræbt efter det bedste.

Hvad har gjort Springsteen til ‘The Boss’? Det begyndte med Elvis, da 9-årige Bruce ser ham i ‘The Ed Sullivan show’ på tv og siger: “Det kan jeg også”. Så fulgte The Beatles, The Rolling Stones, The Animals, The Who. Han er barn af en arbejderfamilie og er vokset op i Freehold, en uanseelig flække i New Jersey, hvor han følte sig undertrykt, usynlig og ude af kontakt med sig selv.

Vært Neal Ashley Conrad introducerer og præsenterer podcastserien ‘Loose Ends’ med udblik til opvækst, forholdet til Elvis og sangskrivning.

Playliste:

  • Bruce Springsteen – Loose Ends
  • Bruce Springsteen – Johnny Bye-Bye
  • Bruce Springsteen – It’s Hard to Be A Saint in The City (live fra Ullevi stadion i Göteborg)
  • Bruce Springsteen – Be True
  • Bruce Springsteen – Take Them As They Come
  • Bruce Springsteen – Shut Out The Light
Find mere om
Footer graphics