bruce springsteen

‘Loose Ends’ med Poul Krebs: Tillykke med de 70, Bruce!

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Loose Ends’ med Poul Krebs: Tillykke med de 70, Bruce!

Eller vælg, hvor du vil lytte

Poul Krebs er gæst i sidste afsnit af ‘Loose Ends’, den store fejring, og hjælper Neal med at fejre Springsteens fødselsdag med anekdoter og fed musik.

Musik En del af serien:

Loose Ends

23. september 2019 fyldte Bruce Springsteen 70 år. Det fejrer vi på Heartbeats med en podcastserie, som går tæt på manden og hans musik. For hvad er det, der gør ham så speciel? Er det maratonkoncerterne? Teksterne? E Street Band? Eller noget helt fjerde?

I denne podcastrække kan du møde Springsteen-fans sammen med vært Neal Ashley Conrad. Og så skal du selvfølgelig også høre musik - en hel masse musik. For med 327 sange under bæltet er der nok at tage af. Du når ikke at høre det hele, men vi lover at give dig det bedste fra en mand, som hele sit liv har stræbt efter det bedste.

Poul Krebs er gæst i dette allersidste afsnit af ‘Loose Ends’, som bliver udgivet på Bruce Springsteens 70-års fødselsdag. Vi fejrer dagen med blandt andet at grave ned i ‘The River’, en af Springsteens mest ikoniske sange, der er inspireret af en sangtradition, som trækker tråde tilbage til Hank Williams.

Playliste:

  • Bruce Springsteen: ‘The River’
  • Bruce Springsteen: ‘Independence Day’
  • Bruce Springsteen: ‘Wreck on the Highway’
  • Bruce Springsteen: ‘Cover Me’
  • Bruce Springsteen: ‘The Rising’
  • Bruce Springsteen: ‘The Land of Hope and Dreams ‘(live)
Footer graphics