bruce springsteen

‘Loose Ends’ med Morten Bødskov: “Nummeret ‘Factory’ er en milepæl i min slægtshistorie”

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Loose Ends’ med Morten Bødskov: “Nummeret ‘Factory’ er en milepæl i min slægtshistorie”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Neal har besøgt skatteminister og KÆMPE Springsteen-fan, Morten Bødskov, for at komme et spadestik dybere under huden på manden.

Musik En del af serien:

Loose Ends

23. september 2019 fyldte Bruce Springsteen 70 år. Det fejrer vi på Heartbeats med en podcastserie, som går tæt på manden og hans musik. For hvad er det, der gør ham så speciel? Er det maratonkoncerterne? Teksterne? E Street Band? Eller noget helt fjerde?

I denne podcastrække kan du møde Springsteen-fans sammen med vært Neal Ashley Conrad. Og så skal du selvfølgelig også høre musik - en hel masse musik. For med 327 sange under bæltet er der nok at tage af. Du når ikke at høre det hele, men vi lover at give dig det bedste fra en mand, som hele sit liv har stræbt efter det bedste.

Skatteminister Morten Bødskov (S) har været til over 30 koncerter med Bruce Springsteen. Han har mødt ham to gange, og så er endevæggen på hans kontor i skatteministeriet plastret til med koncertplakater og billeder af Springsteen. Vi har her at gøre med en vaskeægte superfan, og i dette afsnit af ‘Loose Ends’ fortæller han om, hvad Springsteens musik har betydet for ham og hans familie.

Playliste:

  • Bruce Springsteen – ‘Born in the USA’
  • Bruce Springsteen – ‘Factory’
  • Bruce Springsteen – ‘Youngstown’
  • Bruce Springsteen – ‘Thunder road’
  • Bruce Springsteen – ‘Born to Run’
Footer graphics