“Nummeret 'Factory' er en milepæl i min slægtshistorie”
Radio & podcast
menu-close

Morten Bødskov gæster 'Loose Ends': “Nummeret ‘Factory’ er en milepæl i min slægtshistorie”

2. september 2019 | | En del af serien Loose Ends

Neal har besøgt skatteminister og KÆMPE Springsteen-fan, Morten Bødskov, for at komme et spadestik dybere under huden på manden.

Kulturentreprenør, forfatter og foredragsholder. Ekspert i Marcel Proust, Søren Ulrik Thomsen, Gunnar Ekelöf og Bruce Springsteen

Afspil podcast

Skatteminister Morten Bødskov (S) har været til over 30 koncerter med Bruce Springsteen. Han har mødt ham to gange, og så er endevæggen på hans kontor i skatteministeriet plastret til med koncertplakater og billeder af Springsteen. Vi har her at gøre med en vaskeægte superfan, og i dette afsnit af ‘Loose Ends’ fortæller han om, hvad Springsteens musik har betydet for ham og hans familie.

Om podcasten:

23. september 2019 fylder Bruce Springsteen 70 år. Det fejrer vi på ‘Heartbeats’ med en podcastserie, som går tæt på manden og hans musik. For hvad er det, der gør ham så speciel? Er det maratonkoncerterne? Teksterne? ‘E Street Band’? Eller noget helt fjerde?

Alt det prøver vi at komme omkring hver mandag frem til fødselsdagen, hvor du kan møde gæster som Ritt Bjerregaard, Allan Olsen, Mads Fuglede, Morten Bødskov m.fl. Vært Neal Ashley Conrad guider dig igennem det hele sammen med gæsterne, og så skal du selvfølgelig også høre musik – en hel masse musik. For med 327 sange under bæltet er der nok at tage af. Du når ikke at høre det hele, men vi lover at give dig det bedste fra en mand, som hele sit liv har stræbt efter det bedste.

Lyt til alle afsnit af ‘Loose Ends’ i iTunes her.

Playliste:

  • Bruce Springsteen – ‘Born in the USA’
  • Bruce Springsteen – ‘Factory’
  • Bruce Springsteen – ‘Youngstown’
  • Bruce Springsteen – ‘Thunder road’
  • Bruce Springsteen – ‘Born to Run’
Neal Ashley Conrad

Kulturentreprenør, forfatter og foredragsholder. Ekspert i Marcel Proust, Søren Ulrik Thomsen, Gunnar Ekelöf og Bruce Springsteen