“I 1982 var der ikke meget fisse i at stille sig op med en akustisk guitar og synge en sang”
Radio & podcast
menu-close

Allan Olsen om Springsteen: “I 1982 var der ikke meget fisse i at stille sig op med en akustisk guitar og synge en sang”

19. august 2019 | | En del af serien Loose Ends

Musikeren Allan Olsen fortæller i dette afsnit af 'Loose Ends' om, hvordan han opdagede sangskriveren Springsteen på 'Nebraska' fra 1982.

Kulturentreprenør, forfatter og foredragsholder. Ekspert i Marcel Proust, Søren Ulrik Thomsen, Gunnar Ekelöf og Bruce Springsteen

Afspil podcast

Skolen var et terrorregime. Man fik slag af hverdagen. Sangeren, sangskriveren og forfatteren Allan Olsen kaster lys over sin opvækst, sit forhold til Springsteen, hvad en god sang skal kunne, John Steinbeck og T.S. Eliot.

Om podcasten ‘Loose Ends’:

23. september 2019 fylder Bruce Springsteen 70 år. Det fejrer vi på Heartbeats med en podcastserie, som går tæt på manden og hans musik. For hvad er det, der gør ham så speciel? Er det maratonkoncerterne? Teksterne? E Street Band? Eller noget helt fjerde?

Det prøver vi at komme ind på hver mandag frem til fødselsdagen, hvor du kan møde gæster som Ritt Bjerregaard, Allan Olsen, Mads Fuglede, Morten Bødskov m.fl. Vært Neal Ashley Conrad guider dig igennem det hele sammen med gæsterne, og så skal du selvfølgelig også høre musik – en hel masse musik. For med 327 sange under bæltet er der nok at tage af. Du når ikke at høre det hele, men vi lover at give dig det bedste fra en mand, som hele sit liv har stræbt efter det bedste.

Playliste:

  • Bruce Springsteen – My Father’s House
  • Bruce Springsteen – Atlantic City
  • Bruce Springsteen – Growin’ Up (demo)
  • Bruce Springsteen – Reason to Believe
  • Allan Olsen – Norlan
Neal Ashley Conrad

Kulturentreprenør, forfatter og foredragsholder. Ekspert i Marcel Proust, Søren Ulrik Thomsen, Gunnar Ekelöf og Bruce Springsteen