Pernille Blume

‘Rejsen’ med Pernille Blume: “Jeg vidste, jeg ville vinde, da jeg kunne se, at mine modstandere var ved at spænde mentale ben for sig selv”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Jo Andersson

‘Rejsen’ med Pernille Blume: “Jeg vidste, jeg ville vinde, da jeg kunne se, at mine modstandere var ved at spænde mentale ben for sig selv”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Olympisk guldvinder Pernille Blume er gæst i dette afsnit af ‘Rejsen’, hvor hun viser nogle sider af sig selv, som du formentlig ikke kender til.

Sponsoreret En del af serien:

Rejsen

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af DSB. Ida-Sophia er 32-år og har i de seneste år har slået sit navn eftertrykkeligt fast i medieverdenen. 'Rejsen' danner ramme om en samtale med inspirerende mennesker om emner som musik, mad og bæredygtighed - om den rejse de har været på, og hvor rejsen fortsætter hen.

Da elitesvømmer Pernille Blume gjorde sig klar til at hoppe i det olympiske svømmebassin i Rio inden finalen i 50 meter fri, forstod hun, at hun allerede havde så godt som vundet. Tidligere samme dag var hun klar til at kaste håndklædet i ringen. Hun kunne ikke spise, nerverne sad uden på tøjet, og håbet om en OL-medalje syntes langt væk. Men så fik hun et råd af sin træner. Et råd der var så simpelt, at Blume indså, at hun havde været tæt på at spænde ben for sine egne chancer for at vinde medaljen. Resten er historie. OL-guldet kom til Danmark og Pernille Blume.

Nu er hun gæst hos Danijel ‘Drux’ Deletic i podcasten ‘Rejsen’, hvor hun deler ud af sin historie fra OL. Hun fortæller også om, hvad hun gjorde, da bassinerne lukkede under Coronakrisen og det aflyste OL i Tokyo, som hun skulle have været til i august.

Trackliste:

  • The Weeknd – Wicked Games
  • Drake – Find Your Love
  • Beyoncé – Diva
Find mere om
Footer graphics