icekiid

‘Rejsen’ med Icekiid: “Da jeg gik i folkeskole, var det ikke sejt at være afrikaner. Det vil jeg gerne lave om på med min musik”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

‘Rejsen’ med Icekiid: “Da jeg gik i folkeskole, var det ikke sejt at være afrikaner. Det vil jeg gerne lave om på med min musik”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Icekiid er gæst hos Drux i ‘Rejsen’, hvor det handler om at vokse op som afrikaner i Danmark og om at være fodboldfan.

Sponsoreret En del af serien:

Rejsen

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af DSB. Ida-Sophia er 32-år og har i de seneste år har slået sit navn eftertrykkeligt fast i medieverdenen. 'Rejsen' danner ramme om en samtale med inspirerende mennesker om emner som musik, mad og bæredygtighed - om den rejse de har været på, og hvor rejsen fortsætter hen.

Du kender ham som Icekiid, der festede med FCK-holdet til hittet ‘Gulddans’. Du kender ham for hans good vibes afrobeat-musik og sange som ‘Blondiner og brunetter’, ‘Coco Chanel’ og ‘ErruDumEllaHvad’. Bag facaden er den unge mand Jermyn, der skyer fame og helst vil chille med familien hjemme i Østervang i Hillerød, hvor han er vokset op.

Her er han gæst i ‘Rejsen’, hvor han taler med vært Danijel ‘Drux’ Deletic om at vokse op som afrikaner i Danmark på et tidspunkt, hvor det, som han selv siger, ikke var sejt at fortælle, hvor man har sine rødder. Der bliver også talt om at hitte stort i Sverige og Norge – og om Brøndby fans, som har det lidt svært med ‘Gulddans’.

Trackliste:

  • ICEKIID – ErruDumEllaHvad
  • J Hus – Dem Boy Paigon
  • Burna Boy – Gbona
  • Koffee – Burning
  • NorthSideBenji ft. Houdini – Levels
Footer graphics