Model Cecilie Haugaard er forelsket i livet som mor: “Jeg ville ønske, jeg kunne leve for evigt”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Kristina Pedersen

Model Cecilie Haugaard er forelsket i livet som mor: “Jeg ville ønske, jeg kunne leve for evigt”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I denne episode af podcasten ‘Bucket List’ har vært Le Gammeltoft besøg af model og influencer Cecilie Haugaard til en snak om moderskab og selvværd blandt unge.

Sponsoreret af:
Familie & hverdag En del af serien:

Bucket List

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og rørende, når der tales liv, død, familie, karriere, kærlighed og alt det indimellem.

Cecilie Haugaard, bedre kendt som Cillemouse på Instagram, har haft fuld fart på tilværelsen. 

Hun har en titel som cand.merc.(psyk.) fra CBS. Hun har rejst verden tynd som model og været vært på den seneste sæson af ‘Danmark har talent’, og så har hun inden for de seneste par år uddannet sig som coach. 

For 31-årige Cecilie Haugaard har der aldrig været langt fra tanke til handling.

Men for otte måneder siden stoppede hun op.

Hun blev nemlig mor til en lille pige, og det har fået hende til at tænke over sin tid og prioriteter på en ny måde. 

“Jeg har ikke længere travlt med at finde ud af, hvad jeg skal leve af,” fortæller Cecilie Haugaard, der endelig føler, at hun har fundet sin plads i livet.

I podcasten fortæller Cecilie Haugaard også om, at hun faktisk har glædet sig til at blive mor, siden hun var barn. 

“Jeg kunne næsten ikke vente. Jeg havde også selv et forhold til min mor, hvor jeg gik med hende på toilettet og ventede på, hun var færdig. Det var det fedeste at være, hvor hun var.”  

I dag er hun et sted, hvor hun brænder for at bygge kvinder op og bryde med den perfekthedskultur, hun også selv er en del af på sociale medier. Og derfor taler hun i sit job som coach med unge piger, der synes at teenageårene kan være svære. 

Hendes drøm er at holde en weekend, hvor hun samler en masse piger, som hun skal coache sammen med en psykolog. Formålet er at give de unge redskaber til, hvordan de kan arbejde med ensomhed og selvværd.

Noget, hun fortryder, hun har gjort, eller rettere sagt ikke gjort, er, at hun som 12-årig missede sin farmors begravelse.

“Det var så respektløst overfor min farmor og også min far. Men jeg vidste det ikke dengang, det var først bagefter, at jeg mærkede det. Jeg fortrød det virkelig.”

På hendes personlige Bucket List er der desuden også drømmen om en familie med tre eller fire børn. Hendes største ønske er imidlertid klart: “Jeg ville ønske, jeg kunne leve for evigt.”


Vært:
Le Gammeltoft

Producer:
Katja Grande

Redaktør:
Emil Norsker

Find mere om
Footer graphics