Mads Nørgaard: “Hvis Kanye West holder Sunday Service et sted i nærheden, så skal jeg med”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Mads Nørgaard: “Hvis Kanye West holder Sunday Service et sted i nærheden, så skal jeg med”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I denne episode af podcasten ‘Bucket List’ har vært Le Gammeltoft besøg af designer og direktør Mads Nørgaard for at tale om, hvad han gerne vil nå, inden han skal herfra.

Sponsoreret af:
Livsstil En del af serien:

Bucket List

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og rørende, når der tales liv, død, familie, karriere, kærlighed og alt det indimellem.

Mads Nørgaard har ikke en drøm om at komme med til haute couture modeugen i Paris, men han drømmer derimod om at rejse til Armenien og Georgien, hvor man kan se de første kristne kirker, der blev bygget. Kristendom fylder nemlig meget for designeren, der tror på Gud og går i kirke en gang om ugen.

“Jeg føler en dyb taknemmelighed over at være tilstede, over at sidde her og over min familie,” siger han i samtalen med Le Gammeltoft.

“Jeg er dybt taknemmelig, men den taknemmelighed ved jeg ikke rigtig, hvor jeg skal rette hen. Det “tak”, jeg gerne vil sige til verden – hvor faen gør man af det? Et af de bedste steder, jeg har fundet til dét, er i den protestantiske kirke.”

Mads Nørgaard fortæller også om, hvordan hans sklerose-diagnose har ændret hans tilgang til livet. Både i forhold til at tage den mere med ro, når det gælder arbejde, men også i forhold til de ting, der står på hans bucket list.

Find mere om
Footer graphics