Sofie Carsten Nielsen og Le Gammeltoft

‘Bucket List’: Sofie Carsten Nielsen har altid været tiltrukket af positionen som leder

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Bucket List’: Sofie Carsten Nielsen har altid været tiltrukket af positionen som leder

Eller vælg, hvor du vil lytte

Le Gammeltoft har besøg af politiker Sofie Carsten Nielsen, der er næstformand for Radikale Venstre og forhenværende uddannelses- og forskningsminister. 

Sponsoreret af:
Kultur En del af serien:

Bucket List

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og rørende, når der tales liv, død, familie, karriere, kærlighed og alt det indimellem.

Politiker, Sofie Carsten Nielsen, har oplevet døden helt tæt på. I denne episode af ‘Bucket List’ fortæller hun om sin fars død og om en opvækst med meget traditionelle kønsroller, som har været med til at gøre hende aktiv i ligestillingsdebatten og blandt andet dele barslen med sin mand.

Hun har ikke en bucket list og har aldrig haft en specifik karriereplan, men har altid haft et mål om at få mere indflydelse og få lov til at bestemme. Alligevel vil hun gerne prøve at bo i udlandet med sin familie og blive udfordret endnu mere. Og så vil hun også gerne lære at spille guitar, inden hun fylder 50.

Find mere om
Footer graphics