‘Min teenager deler da ikke nøgenbilleder’: “Vil du se et trick med tryllestaven?” (episode 6)

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Unsplash

‘Min teenager deler da ikke nøgenbilleder’: “Vil du se et trick med tryllestaven?” (episode 6)

Eller vælg, hvor du vil lytte

21-årige Mike har som teenager truet og presset flere hundrede piger til at sende nøgenbilleder. En af hans metoder til at lokke billeder ud af piger var at vise dem trylletricks.

Samfund En del af serien:

Min teenager deler da ikke nøgenbilleder

’Min teenager deler da ikke nøgenbilleder’ er en podcast om unges delinger af nøgenbilleder af sig selv og hinanden.

I otte afsnit undersøger journalist og forfatter Milla Mølgaard fænomenet. Hun kommer med helt ind på teenageværelserne, hvor unge piger fortæller, at de føler sig presset til at sende nøgenbilleder til drenge, imens drengene fortæller om, hvor normalt det er at vise billeder af piger til vennerne for at bevise, at man kan score.

Hun går på jagt i internettets mørkeste kroge, hvor det fortsat flyder med ulovligt delte private nøgenbilleder af helt unge piger, imens politiet ser magtesløse til. Hun taler med nogle af dem, der er blevet delt mod deres vilje, og hun opsøger en af dem, der har truet og presset sig til nøgenbilleder af flere hundrede piger.

Podcasten er blevet til med støtte fra Offerfonden og er udgivet i samarbejde med heartbeats.dk.

I dette afsnit fortæller Mike om, hvordan og hvorfor han gjorde det. Om den selvtillid han fik af billederne. Og om at den fedeste følelse var, når klassens seje drenge anerkendte ham for hans samling.

Vi spørger politiet, hvorfor det er så svært for dem at fange krænkere som Mike. De kalder det et sissyfosarbejde at rydde op på nettet, hvor ulovligt delte billeder florerer i stor stil.

Podcasten er støttet af Offerfonden

Footer graphics