’Hvad gør de andre?’ med Sæþór Kristínsson: ”Det er nok for mig at tage en bid af kagen. Jeg behøver ikke spise det hele”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Embla Egelund

’Hvad gør de andre?’ med Sæþór Kristínsson: ”Det er nok for mig at tage en bid af kagen. Jeg behøver ikke spise det hele”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Hvordan kan man vinde ’Bagedysten’ og så holde sig så trænet og sund som Sæþór Kristínsson? Det prøver Sisse Sejr at finde ud af i dette syvende afsnit af podcasten ’Hvad gør de andre?’, for hun vil gerne være sund, men hun vil ikke slippe det søde liv.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Hvad gør de andre?

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af Coop 365discount.

Sisse Sejr og Esben Bjerre ved godt, at de har et privilegeret liv med mere tid og overskud end de fleste. Alligevel kan deres hverdag også oversvømmes af sure pligter, skænderier og nemme løsninger.

I denne podcastserie inviterer de derfor en lang række danskere ind i deres hjem til en snak om familielivet, og hvordan vi sørger for at spise godt, have det sjovt og opfylde de store drømme.

Det hele handler om at blive klogere på, hvad de andre gør? For måske kan vi lære lidt fra dem alle sammen.

Når Sisse Sejr skal booke ferie, går hun ofte efter der, hvor maden er god. Derfor peger pilen som regel på Italien. Med masser af pasta. Når vinderen af ’Bagedysten’ 2021, Sæþór Kristínsson, leder efter rejsemål, handler det om, hvilket hotel, der har det bedste fitnesscenter.

”Når jeg holder ferie, holder jeg ikke ferie fra min træning,” som han siger.

Hans hverdag har også flere træningspas end de fleste. Hver dag står han op og træner kl. fem om morgenen. Så har han fået det klaret, inden resten af familien står op, og han har fået en god start på dagen. Men sådan har det ikke altid været, fortæller han i dette syvende afsnit af Heartbeats-podcasten ’Hvad gør de andre?’ med Sisse Sejr og Esben Bjerre.

Her har hun inviteret Sæþór Kristínsson for at tale om deres fælles kærlighed til kager, og hvordan man kan nyde det, uden at det går alt for meget ud over formen.

Sæþór Kristínsson kommer oprindeligt fra Island, men kom til Danmark som syvårig. For den meget introverte dreng var det en svær fase. Hans søster, der var langt mere udadvendt, lærte sproget hurtigere, og i det hele taget stod han i hendes skygge. I dag har han stadig svært ved small talk.

”Hvis jeg kommer ind i et selskab, hvor de andre har en relation på forhånd, bruger jeg lang tid på at læse rummet. Jeg bliver tit opfattet som meget stille, akavet og nogle gange arrogant. Selv om jeg ikke på nogen måde føler, at jeg er det. Det er bare fordi, jeg har lidt svært ved at komme ud af min skal. Men jeg tvinger mig selv til at blive bedre.”

Det er dog blevet bedre efter sejren i ’Bagedysten’.

 ”Nu kommer folk op til mig og vil tale kage, og det kan jeg sagtens tale med om.”

I dag er han kæreste med Thomas Evers, men han har en datter fra et tidligere forhold. Det var, da hun var lille, at hans iver efter at træne blev født. 

”Når jeg gik tur med barnevognen og så alle de her fædre, der var blevet lidt slasket, tænkte jeg: Det skal ikke blive mig.”

Du kan høre mere om hans træningsrutiner og om en periode, hvor det tog overhånd i denne episode. Du kan høre den ovenfor, eller der hvor du ellers finder dine podcasts.


Vært: Sisse Sejr

Producer: Emilie Westh Wold

Musik og speak: Frej Levin

Redaktør: Emil Norsker

Footer graphics