‘Hankøn’ med Mads Nørgaard: “Indimellem skal jeg nok råbe og skrige lidt mere”

Foto: Rita Kuhlmann

‘Hankøn’ med Mads Nørgaard: “Indimellem skal jeg nok råbe og skrige lidt mere”

Hør modeskaber Mads Nørgaard fortælle om dét at være et diplomatisk menneske med et stort over-jeg. Om at søge efter at få talt om tingene i tide. Og om hvordan han – på trods af alvorlig sygdom – ikke sætter sig ind på et værelse og venter på at dø.

Livsstil En del af serien:

Hankøn

Hvorfor mislykkes så mange mænd med deres parforhold? Hvad er det vi gør galt? Er nutidens mand overhovedet i stand til at være ærlig overfor sig selv? Og hvad vil det egenligt sige at være mand i dag?

Podcasten Hankøn er en mands forsøg på at finde svar igennem en serie personlige samtaler mellem mænd. Om parforhold, dyrt købte erfaringer og om at tage ansvar. Og så er Hankøn mest af alt en undersøgelse af nye veje for moderne mænd. Både i deres parforhold – og i deres forhold til sig selv.

Siden Mads Nørgaard var dreng, har han lært, at dét at tage ansvar for andre var obligatorisk. Men som Mads Nørgaard siger, så har han nok udviklet et lidt stort ‘over-jeg’, som tager lige lovligt meget ansvar for sine omgivelser. Og der har nok været nogle gange, hvor han måske kunne have taget lidt flere konflikter i opløbet.

For over 10 år siden blev Mads Nørgaard diagnostiseret med Multipel Sklerose – også kaldet MS – og det gjorde, at han måtte tage sit selvbillede op til revision. For hvordan fortsætter man sit liv med et intakt selvbillede, når man har en kronisk sygdom hængende over sit hoved – og gerne vil undgå at falde i offerrollen?

Footer graphics