Flemming Møldrup og Mikkel Bragisnky

‘Hankøn’ med Flemming Møldrup: “Jeg skulle blive 38 år, før jeg fandt ud af at tage ansvar”

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Hankøn’ med Flemming Møldrup: “Jeg skulle blive 38 år, før jeg fandt ud af at tage ansvar”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Vi lukker op for en ny sæson af vores podcastserie ‘Hankøn’ om mandens rolle i parforholdet med Flemming Møldrup som gæst.

Samfund En del af serien:

Hankøn

Hvorfor mislykkes så mange mænd med deres parforhold? Er nutidens mand overhovedet i stand til at være ærlig overfor sig selv? Og hvad vil det egenligt sige at være mand i dag?

Podcasten 'Hankøn' er vært Mikkel Braginsky's forsøg på at finde svar på manden af i dag igennem en serie personlige samtaler med andre mænd. Om parforhold, dyrekøbte erfaringer og om at tage ansvar. Og så er 'Hankøn' mest af alt en undersøgelse af nye veje for moderne mænd. Både i deres parforhold – og i deres forhold til sig selv.

I dette første afsnit af sæson 2 af ‘Hankøn’ fortæller livsstilsekspert Flemming Møldrup blandt andet om en barndom, der efterlod ham med en generel manglende forståelse for, hvad det ville sige at tage ansvar, og hvad der gjorde, at han sent i sit liv, endelig fandt det. Han fortæller også om at være gift med sin kone – men bo hver for sig. Og så giver han sin opskrift på det autentiske menneske.

Find mere om
Footer graphics