“Vi stiller alt for store krav til kærlighed i forholdet”
Radio & podcast
menu-close

Jon Stephensen i 'Hankøn': “Vi stiller alt for store krav til kærlighed i forholdet”

12. september 2019 | | En del af serien Hankøn

Teaterdirektør Jon Stephensen er gæst i podcasten 'Hankøn'. Her fortæller han blandt andet om, at det er vigtigere at finde sammen om praktik end urealistiske krav til romantik.

Art Director og kommunikationsrådgiver

Afspil podcast

Hvad har Jon Stephenses liv og erfaringer gjort ved hans forståelse af det at være mand – og kan hans mange års erfaringer med relationer og barn gøre Mikkel endnu mere klar omkring, hvad det egentlig er for nogle ingredienser, der skal til for at være en moderne mand?

Om podcasten:

Hvorfor mislykkes så mange mænd med deres parforhold? Hvad er det, vi gør galt? Er nutidens mand overhovedet i stand til at være ærlig overfor sig selv? Og hvad vil det egentligt sige at være mand i dag?

Podcasten ‘Hankøn’ er vært Mikkel Braginsky’s forsøg på igennem en serie personlige samtaler mellem mænd at spore sig ind på den danske mand. Om parforhold, dyrt købte erfaringer og om at tage ansvar. Og så er ‘Hankøn’ mest af alt en undersøgelse af nye veje for moderne mænd. Både i deres parforhold – og i deres forhold til sig selv.

Bag ‘Hankøn’ står Mikkel Braginsky. Han er far, mangeårig art director og kommunikationsrådgiver – og så har han et nyligt kuldsejlet ægteskab i bagagen. 
Mikkel Braginsky er noget træt af ikke at forstå det med parforholdet og ikke mindst, hvad det egenligt vil sige at være mand i dag. Derfor har han sat sig for, væbnet med sine egne erfaringer, at undersøge om det faktisk er muligt at opgradere manden og give ham håndterbare redskaber til at kunne genfinde sig selv og sin identitet.
Mikkel Braginsky

Art Director og kommunikationsrådgiver