Jan Lysdahl i Yummi Yummi

‘Hankøn’ med filmproducer Mikael Rieks: “Jeg tror, at jeg havde 50-års krise, allerede da jeg var 30 år”

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Hankøn’ med filmproducer Mikael Rieks: “Jeg tror, at jeg havde 50-års krise, allerede da jeg var 30 år”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I denne episode taler Mikkel med filmproducer Mikael Rieks, der måtte skynde sig med at blive voksen i en alder af bare 19 år – for der blev han far til sit første barn.

Livsstil En del af serien:

Hankøn

Hvorfor mislykkes så mange mænd med deres parforhold? Er nutidens mand overhovedet i stand til at være ærlig overfor sig selv? Og hvad vil det egenligt sige at være mand i dag?

Podcasten 'Hankøn' er vært Mikkel Braginsky's forsøg på at finde svar på manden af i dag igennem en serie personlige samtaler med andre mænd. Om parforhold, dyrekøbte erfaringer og om at tage ansvar. Og så er 'Hankøn' mest af alt en undersøgelse af nye veje for moderne mænd. Både i deres parforhold – og i deres forhold til sig selv.

Dette er en samtale om at finde ud af, hvad det vil sige at være voksen og finde sine helt egne forbilleder. En samtale om at få sin midtvejskrise allerede som 30-årig og tage vigtige beslutninger, om hvordan man vil tage ansvar for sig selv og sit parforhold – beslutninger som manuskriptforfatter og filmproducer Mikael Rieks følger den dag i dag. Og så handler samtalen om at se det positive og smukke i, at vi mænd og kvinder er forskellige.

Footer graphics