Jan Lysdahl i Yummi Yummi

‘Hankøn’ med filmproducer Mikael Rieks: “Jeg tror, at jeg havde 50-års krise, allerede da jeg var 30 år”

‘Hankøn’ med filmproducer Mikael Rieks: “Jeg tror, at jeg havde 50-års krise, allerede da jeg var 30 år”

I denne episode taler Mikkel med filmproducer Mikael Rieks, der måtte skynde sig med at blive voksen i en alder af bare 19 år – for der blev han far til sit første barn.

Livsstil En del af serien:

Hankøn

Hvorfor mislykkes så mange mænd med deres parforhold? Hvad er det vi gør galt? Er nutidens mand overhovedet i stand til at være ærlig overfor sig selv? Og hvad vil det egenligt sige at være mand i dag?

Podcasten Hankøn er en mands forsøg på at finde svar igennem en serie personlige samtaler mellem mænd. Om parforhold, dyrt købte erfaringer og om at tage ansvar. Og så er Hankøn mest af alt en undersøgelse af nye veje for moderne mænd. Både i deres parforhold – og i deres forhold til sig selv.

Dette er en samtale om at finde ud af, hvad det vil sige at være voksen og finde sine helt egne forbilleder. En samtale om at få sin midtvejskrise allerede som 30-årig og tage vigtige beslutninger, om hvordan man vil tage ansvar for sig selv og sit parforhold – beslutninger som manuskriptforfatter og filmproducer Mikael Rieks følger den dag i dag. Og så handler samtalen om at se det positive og smukke i, at vi mænd og kvinder er forskellige.

Footer graphics