‘Hankøn’ med Jes Dorph-Petersen: “Måske har jeg tidligere i mit liv betragtet hjemmet som en udebane – og arbejdet som hjemmebane”

Foto: Rita Kuhlmann

‘Hankøn’ med Jes Dorph-Petersen: “Måske har jeg tidligere i mit liv betragtet hjemmet som en udebane – og arbejdet som hjemmebane”

Han skulle helt ned i sølet med en massiv depression og et alkoholforbrug, der var kommet ud af kontrol, før han besluttede sig for at foretage nogle af de nødvendige ændringer, der måtte til for at finde ud af hvem han var, og hvad han var lavet af.

Livsstil En del af serien:

Hankøn

Hvorfor mislykkes så mange mænd med deres parforhold? Hvad er det vi gør galt? Er nutidens mand overhovedet i stand til at være ærlig overfor sig selv? Og hvad vil det egenligt sige at være mand i dag?

Podcasten Hankøn er en mands forsøg på at finde svar igennem en serie personlige samtaler mellem mænd. Om parforhold, dyrt købte erfaringer og om at tage ansvar. Og så er Hankøn mest af alt en undersøgelse af nye veje for moderne mænd. Både i deres parforhold – og i deres forhold til sig selv.

Jes Dorph har det meste af sit liv været en offentlig kendt person. Og det har, som han siger, både haft sine fordele og ulemper. For det var i det offentlige liv, at han lagde det meste af sin energi og fokus, hvilket betød, at hans privatliv til tider led under hans manglende opmærksomhed.

I denne episode af ‘Hankøn’ taler Jes Dorph og Mikkel Braginsky om at finde ind til sig selv, at forstå sin fortid og hvordan den farver os. At acceptere sin skæbne – og så arbejde bevidst hen imod det menneske man ønsker at blive. OG forstå at Rom ikke blev bygget på en dag.

Find mere om
Footer graphics