Manu Sareen og Mikke Braginsky

‘Hankøn’ med Manu Sareen: “Jeg har lært af min gamle patriarkalske far, at manden skal ud og tjene og hive mønterne hjem”

‘Hankøn’ med Manu Sareen: “Jeg har lært af min gamle patriarkalske far, at manden skal ud og tjene og hive mønterne hjem”

Manu Sareen er gæst i podcasten, hvor han taler med vært Mikkel Braginsky om at være sårbar og om hvordan man tager ansvar i parforholdet.

Samfund En del af serien:

Hankøn

Hvorfor mislykkes så mange mænd med deres parforhold? Hvad er det vi gør galt? Er nutidens mand overhovedet i stand til at være ærlig overfor sig selv? Og hvad vil det egenligt sige at være mand i dag?

Podcasten Hankøn er en mands forsøg på at finde svar igennem en serie personlige samtaler mellem mænd. Om parforhold, dyrt købte erfaringer og om at tage ansvar. Og så er Hankøn mest af alt en undersøgelse af nye veje for moderne mænd. Både i deres parforhold – og i deres forhold til sig selv.

Mikkel og Manu taler om de fire værdier, som blev introduceret i første afsnit – om det at lære af sine fejl, at finde ud af hvad der egentligt driver ens formål, effekten af at give parforholdet forholdet et periodisk tjek. Og så taler de om hvad der sker, når sårbarhed bliver taget i brug.

Footer graphics