Troels Lyby

‘Hankøn’ med skuespiller Troels Lyby: “Hemmeligheder gør folk ensomme”

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Hankøn’ med skuespiller Troels Lyby: “Hemmeligheder gør folk ensomme”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Du kender ham fra En kort, en lang, Klassefesten-filmene og Krøniken. Men hvilken mand gemmer sig bag skuespilleren Troels Lyby?

Livsstil En del af serien:

Hankøn

Hvorfor mislykkes så mange mænd med deres parforhold? Er nutidens mand overhovedet i stand til at være ærlig overfor sig selv? Og hvad vil det egenligt sige at være mand i dag?

Podcasten 'Hankøn' er vært Mikkel Braginsky's forsøg på at finde svar på manden af i dag igennem en serie personlige samtaler med andre mænd. Om parforhold, dyrekøbte erfaringer og om at tage ansvar. Og så er 'Hankøn' mest af alt en undersøgelse af nye veje for moderne mænd. Både i deres parforhold – og i deres forhold til sig selv.

Skuespilleren Troels Lyby er en mand, som man vist godt kan sige, har en rimelig pragmatisk tilgang til sit liv. Og der er ingen tvivl om, at hans uddannelse som skuespiller har været meget med til at forme, den mand han er i dag.

Han siger, at man skal være tydelig omkring, hvem man er og stå ved det. For hemmeligheder gør mennesker ensomme. Han er også klar over, at han er uperfekt og ja… Det et jo bare sådan det er.

Find mere om
Footer graphics