Mikkel Braginsky og Jesper Stein

‘Hankøn’ med Jesper Stein: “Der er 100 måder at flygte på, men jeg valgte alkohol”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

‘Hankøn’ med Jesper Stein: “Der er 100 måder at flygte på, men jeg valgte alkohol”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Jesper Stein er en mand, der må siges at have lavet grundarbejdet omkring sig selv og sine parforhold – på den helt høje klinge. Men han er også en mand, der her fået lidt blå mærker med på livets vej.

Samfund En del af serien:

Hankøn

Hvorfor mislykkes så mange mænd med deres parforhold? Er nutidens mand overhovedet i stand til at være ærlig overfor sig selv? Og hvad vil det egenligt sige at være mand i dag?

Podcasten 'Hankøn' er vært Mikkel Braginsky's forsøg på at finde svar på manden af i dag igennem en serie personlige samtaler med andre mænd. Om parforhold, dyrekøbte erfaringer og om at tage ansvar. Og så er 'Hankøn' mest af alt en undersøgelse af nye veje for moderne mænd. Både i deres parforhold – og i deres forhold til sig selv.

Lyt med på en samtale, hvor vi kommer frem til nogle vigtige konklusioner – blandt andet at forstå hvor ens eget ansvar starter og stopper, eller at man måske ikke helt har fattet, hvad livet går ud på, når man er 30 år. Og at når du har været så heldig at have fundet dit talent – ja, så har du altså bare at forfølge det.

Footer graphics