Umut hankøn

‘Hankøn’: Umut Sakarya har fået så mange knubs af kærligheden, at han tager en pause fra kærester

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

‘Hankøn’: Umut Sakarya har fået så mange knubs af kærligheden, at han tager en pause fra kærester

Eller vælg, hvor du vil lytte

Kokken Umut Sakarya er en ægte vildbasse med guldfeber. Hør ham fortælle om vigtigheden af at lege, om knubs fra kærligheden og om ikke at spilde tiden.

Livsstil En del af serien:

Hankøn

Hvorfor mislykkes så mange mænd med deres parforhold? Er nutidens mand overhovedet i stand til at være ærlig overfor sig selv? Og hvad vil det egenligt sige at være mand i dag?

Podcasten 'Hankøn' er vært Mikkel Braginsky's forsøg på at finde svar på manden af i dag igennem en serie personlige samtaler med andre mænd. Om parforhold, dyrekøbte erfaringer og om at tage ansvar. Og så er 'Hankøn' mest af alt en undersøgelse af nye veje for moderne mænd. Både i deres parforhold – og i deres forhold til sig selv.

Umut Sakarya har på meget kort tid opnået stor succes i hans karriere, og det er uden tvivl, fordi hans formål i livet står så skarpt. Noget han blandt andet kan takke sine tyrkiske rødder for. Men han har også fået nogle knubs, når det kommer til kærligheden. Faktisk har han fået så mange, at han har svært ved at se sig selv være i en fast relation. Det har betydet, at Umut Sakarya har besluttet sig for at flytte sit fokus indad og finde ud af, hvad det er, han har brug for. For ikke at miste sig selv igen.

“Min fars liv bestod af super meget arbejde og super mange damer”, siger Umut Sakarya, der ikke har lyst til at såre andre mennesker og ikke selv tror, han bliver en god far. Og så er det måske bedre at lade være.

Footer graphics