‘Ghetto Fitness’ med Roland Møller: “Det er nok mere normalt for etniske danskere at se deres forældre nøgne”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

‘Ghetto Fitness’ med Roland Møller: “Det er nok mere normalt for etniske danskere at se deres forældre nøgne”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Hvornår så du sidst dine forældre nøgne? Det spørgsmål dykker vi ned i dagens episode af ‘Ghetto Fitness’, for at finde ud af, hvad nøgenhed gør ved os.

Samfund En del af serien:

Ghetto Fitness

Værterne MJ og Kian er nogle rigtige ghetto drenge, som godt kan lide at se godt ud. Derfor bruger de sindssygt meget tid på at gå i fitness center, og blive dejligt ripped, så de altid er klar til at smide trøjen. Når de ikke er i fitten, så tænker Kian og MJ meget på deres status i samfundet som indvandrere og muslimer. Hvad er deres ansvar over for det danske samfund, og hvilket ansvar har samfundet over for dem? I Ghetto Fitness inviterer de gæster i studiet, som kan hjælpe dem med at blive klogere på, hvordan vi får det bedste ud af to verdener, og forsøger at nedbryde tabuer om at være muslim i Danmark.

‘Ghetto Fitness’ har besøg af skuespiller Roland Møller for at tale om forskellen mellem at vokse op i et etnisk dansk hjem, og et hjem som Kians og MJs, hvor forældrene kommer fra henholdsvis Iran og Somalia. Og der er en slående forskel: Nøgenhed.

Hverken Kian eller MJ har set deres forældre nøgne, og sammen med Roland diskuterer de, hvordan det smitter af på deres blufærdighed på andre tidspunkter i livet. Når de ser film, når de ser smukke mennesker på gaden, eller når de er hjemme hos venner. Vores kroppe er overalt, men det er meget forskelligt, hvordan vi forholder os til den.

Footer graphics