Ditte Okman

‘Ghetto Fitness’ med Ditte Okman: “Det er noget hykleri, når muslimske mænd prædiker for deres døtre og koner, og går ud og drikker og horer bagefter”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rasmus Kahlen

‘Ghetto Fitness’ med Ditte Okman: “Det er noget hykleri, når muslimske mænd prædiker for deres døtre og koner, og går ud og drikker og horer bagefter”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Ditte Okman gæster Ghetto Fitness studiet og får vores hjerter til at banke, når der tales om kærlighed, sex og integration i en stor pærevælling.

Livsstil En del af serien:

Ghetto Fitness

Værterne MJ og Kian er nogle rigtige ghetto drenge, som godt kan lide at se godt ud. Derfor bruger de sindssygt meget tid på at gå i fitness center, og blive dejligt ripped, så de altid er klar til at smide trøjen. Når de ikke er i fitten, så tænker Kian og MJ meget på deres status i samfundet som indvandrere og muslimer. Hvad er deres ansvar over for det danske samfund, og hvilket ansvar har samfundet over for dem? I Ghetto Fitness inviterer de gæster i studiet, som kan hjælpe dem med at blive klogere på, hvordan vi får det bedste ud af to verdener, og forsøger at nedbryde tabuer om at være muslim i Danmark.

Ghetto Fitness får fint besøg, når ingen ringere end journalist og vært på radioprogrammet ‘Det vi taler om’ sætter snuden forbi det hede træningsstudie. I denne uge bliver det lidt ekstra hedt, for det skal nemlig handle om kærlighed, sex og integration – helst på samme tid. For hvordan er det lige, når muslimske drenge finder etniske danske piger eller omvendt. Hvordan reagerer familierne, og hvad sker der med sex under Ramadanen?

Det er alt sammen på menuen i denne udgave af Ghetto Fitness, hvor vi også sammensætter en slags dating profil til Ditte Okman. Så lyt med og hør om du har en chance hos en af Danmarks mest charmerende kvinder.

Find mere om
Footer graphics