ghetto fitness

‘Ghetto Fitness’ går til kamp mod fordommene – og din blegfede krop – hele sommeren

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

‘Ghetto Fitness’ går til kamp mod fordommene – og din blegfede krop – hele sommeren

Eller vælg, hvor du vil lytte

Podcasten ‘Ghetto Fitness’ er tilbage i nye rammer, stærkere, fittere og mere good looking end nogensinde. Er du klar til at træne hårdt og blive udfordret? Så lyt med.

Samfund En del af serien:

Ghetto Fitness

Værterne MJ og Kian er nogle rigtige ghetto drenge, som godt kan lide at se godt ud. Derfor bruger de sindssygt meget tid på at gå i fitness center, og blive dejligt ripped, så de altid er klar til at smide trøjen. Når de ikke er i fitten, så tænker Kian og MJ meget på deres status i samfundet som indvandrere og muslimer. Hvad er deres ansvar over for det danske samfund, og hvilket ansvar har samfundet over for dem? I Ghetto Fitness inviterer de gæster i studiet, som kan hjælpe dem med at blive klogere på, hvordan vi får det bedste ud af to verdener, og forsøger at nedbryde tabuer om at være muslim i Danmark.

Radioen fra ghettoen er tilbage. Programmet om hvordan det er at gå rundt i Danmark med en anden hudfarve end hvid er genopstået i nye rammer her på Heartbeats, hvor vi over de næste fem uger sender ‘Ghetto Fitness’, som du ikke har hørt det før.

‘Ghetto Fitness’ med Kian og MJ startede på Radio24Syv, men har nu fundet sig en ny producer i Andreas Saxild fra Heartbeats. Saxild skal dog først bevise, at han er god nok til at være en del af ‘Ghetto Fitness’-holdet. Derfor tager de tre sammen ud for at træne, for at se om Andreas har, hvad der skal til for at være en del af det fede selskab i ‘GF’.

Det er dog ikke det eneste, der skal ske i dette første afsnit, hvor Andreas, Kian og MJ kommer med alle de fordomme, de har om hinanden. Alt skal frem, så de bedst muligt kan bryde alle fordommene ned igen.

Footer graphics