nima zamani

‘Ghetto Fitness’ med Nima Zamani: “Man skal passe på med at gøre én persons handlinger til en fortælling om alle indvandrere”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rasmus Kahlen

‘Ghetto Fitness’ med Nima Zamani: “Man skal passe på med at gøre én persons handlinger til en fortælling om alle indvandrere”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Samfundsdebattør Nima Zamani er dagens gæst i Ghetto Fitness for at diskutere, hvordan danskere med indvandrerbaggrund bruger deres stemme bedst.

Samfund En del af serien:

Ghetto Fitness

Værterne MJ og Kian er nogle rigtige ghetto drenge, som godt kan lide at se godt ud. Derfor bruger de sindssygt meget tid på at gå i fitness center, og blive dejligt ripped, så de altid er klar til at smide trøjen. Når de ikke er i fitten, så tænker Kian og MJ meget på deres status i samfundet som indvandrere og muslimer. Hvad er deres ansvar over for det danske samfund, og hvilket ansvar har samfundet over for dem? I Ghetto Fitness inviterer de gæster i studiet, som kan hjælpe dem med at blive klogere på, hvordan vi får det bedste ud af to verdener, og forsøger at nedbryde tabuer om at være muslim i Danmark.

Samfundsdebattøren Nima Zamani er dagens gæst i ‘Ghetto Fitness’ for at tale om det enorme ansvar, der ligger hos danskere med indvandrerbaggrund med en stemme i samfundet. For hvis man som en offentlig kendt person begår en fejl, ligesom skuespilleren Ali Sivandi gjorde, da han filmede en transkønnet person på gaden, så repræsenterer man desværre ikke kun sine egne holdninger, men 500.000 mennesker, som hurtigt bliver skudt i skoene, at de er homofober, chauvinister eller noget tredje. Det er en falliterklæring, mener Nima Zamani, og det er netop denne dynamik, som er genstand for dagens debat i studiet.

Footer graphics