Lars Brygmann og Le Gammeltoft

‘Bucket List’: Lars Brygmann frygter, at han ikke får nok ud af livet

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Bucket List’: Lars Brygmann frygter, at han ikke får nok ud af livet

Eller vælg, hvor du vil lytte

Le Gammeltoft har inviteret skuespiller Lars Brygmann i studiet til en samtale om familie, lysten til at rejse og til at blive klogere på nye ting.

Sponsoreret af:
Kultur En del af serien:

Bucket List

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og rørende, når der tales liv, død, familie, karriere, kærlighed og alt det indimellem.

Skuespiller Lars Brygmann er gæst i Le Gammeltofts podcast ‘Bucket List’ til en samtale om det, der optager ham i livet. Han har nyligt haft en følelse af, at han ikke udnytter livet nok, hvilket er en fremmed følelse for ham. Der er så meget, vi skal nå, synes han.

Det betyder meget for Lars Brygmann at bruge tid med sine børn. Han vil rejse og opleve verden med dem, før de bliver for store til at ville med. Derfor er det på hans bucket list. Han har selv som voksen cyklet langs Donau med sin far uden resten af familien. Le Gammeltoft og Lars Brygmann taler også om han fascination af religion, selvom han meldte sig ud af folkekirken for 45 år siden, om at lege med sine børn, selvom man er voksen og om begejstringen ved at forsvinde ind i de universer, som litteraturen tilbyder os.

Find mere om
Footer graphics