Bo Bech

‘Bucket list’: Bo Bech vil slå rødder på nyt landsted en time fra København

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

‘Bucket list’: Bo Bech vil slå rødder på nyt landsted en time fra København

Eller vælg, hvor du vil lytte

Efter ti måneders pause er tv-kok, restauratør og kogebogsforfatter Bo Bech tilbage med et nyt projekt, som han løfter sløret for i dagens afsnit af ‘Bucket list’.

Livsstil En del af serien:

Bucket List

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og rørende, når der tales liv, død, familie, karriere, kærlighed og alt det indimellem.

Siden han afleverede nøglerne til sin restaurant Geist i oktober sidste år, har 49-årige Bo Bech gået og ledt efter et nyt projekt.

”Det, jeg savner helt vanvittigt lige nu, er at udtrykke mig gennem mad. Jeg savner at have en kommunikation gennem mad, og jeg savner at servicere mennesker og gøre dem glade med min madlavning,” fortæller Bo Bech i dagens afsnit af Bucket list.

Og nu er han klar til at løfte sløret for sine fremtidsplaner.

Han har nemlig udset sig et lille landsted en times tid fra København, hvor han vil lave en restaurant i “verdensklasse” med tilhørende hotel. Alt sammen efter bæredygtige og grønne principper.

Landstedet ligger i naturskønne omgivelser tæt på skov og hav, og forbilledet for restauranten er museet Louisiana i Humlebæk, fortæller Bo Bech.

“Drømmen er at lave et slags Louisiana. Du starter med at have en skøn bygning, som bliver restaureret efter gode værdier, og så skaber du ti små rum, folk kan bo i. Så laver du en charmerende lille restaurant, hvor der bliver lavet mad over åben ild.”

For Bo Bech er kodeordet forankring.

Efter mange år med rejser og en travl hverdag i byen er han er kommet til et sted i livet, hvor han har lyst til at slå rod. En følelse, han håber at kunne viderebringe til gæsterne på det kommende sted.

“Målet er at lave en restaurant, hvor du ikke bare tjekker ind, spiser, sover, spiser og skrider. Tænk, hvis du kunne lave et sted, hvor folk sagde: “Hey, skal vi ikke lige blive en dag mere?” Det ville være et drømmested for mig.”

Det er endnu ikke annonceret, hvornår Bo Bechs landsted kommer til at åbne.

Find mere om
Footer graphics