Flemming Møldrup og Le Gammeltoft

‘Bucket List’: Flemming Møldrup har lyst til at føle sig lillebitte ude i den store natur

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Bucket List’: Flemming Møldrup har lyst til at føle sig lillebitte ude i den store natur

Eller vælg, hvor du vil lytte

Flemming Møldrup er gæst i ‘Bucket List’ på Podcast Festival til en samtale om betydningen af at få barn, synet på døden og oplevelsen af at miste.

Sponsoreret af:
Livsstil En del af serien:

Bucket List

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og rørende, når der tales liv, død, familie, karriere, kærlighed og alt det indimellem.

Le Gammeltoft har inviteret livstilsekspert Flemming Møldrup med på scenen til Podcast Festival foran et publikum på Bremen Teater. Han har tidligere i sit liv ikke været bange for døden, men efter han har fået sin datter, har han ændret syn på tilværelsen. Han tror på, at når vi går bort, så slukkes lyset, og så er der ikke mere. Derfor er vi nødt til at leve fuldt ud, mens vi er her.

Gennem sit liv har han oplevet døden i forskellige sammenhænge, blandt andet har han set sin morfar ånde ud. Og så har han en livsfilosofi om, at han hellere vil have et godt, levet liv bag sig end et godt, levet liv planlagt foran sig. Han har blandt andet en drøm om at bruge naturen mere og føle sig lillebitte i selve oplevelsen. Lyt med, når han og Le Gammeltoft sammen reflekterer over livet, døden og alt det derimellem.

Find mere om
Footer graphics