Flemming Møldrup har lyst til at føle sig lillebitte ude i den store natur
Radio & podcast
menu-close

Live fra Podcast Festival: Flemming Møldrup har lyst til at føle sig lillebitte ude i den store natur

17. juni 2019 | | En del af serien Bucket List

Flemming Møldrup er gæst i 'Bucket List' på Podcast Festival til en samtale om betydningen af at få barn, synet på døden og oplevelsen af at miste.

DJ, radiovært, iværksætter og CEO for Heartbeats.dk. Uddannet cand.mag. i engelsk og moderne kultur og kulturformidling.

Afspil podcast

Le Gammeltoft har inviteret livstilsekspert Flemming Møldrup med på scenen til Podcast Festival foran et publikum på Bremen Teater. Han har tidligere i sit liv ikke været bange for døden, men efter han har fået sin datter, har han ændret syn på tilværelsen. Han tror på, at når vi går bort, så slukkes lyset, og så er der ikke mere. Derfor er vi nødt til at leve fuldt ud, mens vi er her.

Gennem sit liv har han oplevet døden i forskellige sammenhænge, blandt andet har han set sin morfar ånde ud. Og så har han en livsfilosofi om, at han hellere vil have et godt, levet liv bag sig end et godt, levet liv planlagt foran sig. Han har blandt andet en drøm om at bruge naturen mere og føle sig lillebitte i selve oplevelsen. Lyt med, når han og Le Gammeltoft sammen reflekterer over livet, døden og alt det derimellem.

Om podcasten: 

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og vedkommende, når der tales liv, død, familie, karriere og meget andet.

Du kan lytte til alle tidligere programmer af Bucket List iTunes

Le Gammeltoft

DJ, radiovært, iværksætter og CEO for Heartbeats.dk. Uddannet cand.mag. i engelsk og moderne kultur og kulturformidling.