game of thrones
Foto: HBO

Nyt om ‘Game of Thrones’: HBO løfter sløret for vinter-sofahyggen

HBO har udsendt en samlet trailer for det indhold, vi kan glæde os til i 2019 – og her ser vi blandt andet det allerførste (lillebitte) glimt fra den 8. og sidste sæson af ‘Game of Thrones’.

Winter is coming – og det er aldrig sjovt at gå vinteren i møde. Men at dømme ud fra HBO’s nye trailer skal vi ikke bekymre os så meget. Underholdningen er på vej til sofamånederne i 2019. Hvis du har fulgt lidt med i GoT, vil du i traileren genkende langt de fleste ‘Game of Thrones’-klip fra tidligere sæsoner.

Kun ét lille sneakpeak får vi foræret, hvor vi ser ser Jon Snow (Kit Harington) og Sansa Stark (Sophie Turner) blive genforenede endnu en gang – nu på gode gamle Winterfell. Men der er stor forskel i stemning fra den hjertevarme genforening i sæson 6 til dette klip. Hvad fortæller Sansas blik os egentlig her? Om det er en happy reunion, eller om der stikker en smule forræderi under – only time will tell.

Hvad der ellers kommer til at ske i de allersidste seks afsnit af GoT, afslører traileren ikke noget om, men vi glæder os til at finde ud af, hvad der skal der ske med Dany og Snows kærlighedsaffære, hvem Azor Ahai er, om Bran virkelig er The Night King, og hvem der kommer til at ride på drager. For ikke at tale om den endelige krig mellem levende og døde, hvis afgørelse, vi har ventet på siden første afsnit i april 2011.

Finalesæsonen får premiere i første halvdel af 2019.

True Detective

Et nyt mysterie i ‘The Ozarks’ har meldt sin ankomst, og ‘True Detective’ vender tilbage med en tredje sæson med Mahershala Ali i hovedrollen. Oscarvinderen fra ‘Moonlight’ og ‘House of Cards’ skal løfte arven fra sine detektivforgængere Matthew McConaughey, Woody Harrelson (sæson 1) og Colin Farrell, Vince Vaughn og Rachel McAdams (sæson 2).

Denne gang handler detektivmysteriet om en makaber forbrydelse, hvor to børn forsvinder, og historien strækker sig over tre årtier. Se den nye trailer for ‘True Detective’ sæson 3 HER.

Serien har premiere på HBO til januar 2019.

Big Little Lies

Er du mere til stærke, kvindelige karakterer og forstadsdrama, så glæd dig til ny sæson af ‘Big Little Lies’. Efter den yderst fuldendte slutning på sæson 1 udtalte instruktøren Jean-Marc Vallée ellers, at flere sæsoner var udelukket.

Dog var store dele af det stjernespækkede cast uenige, og når Hollywood-dronningerne Nicole Kidman og Reese Witherspoon sætter sig noget for, så får de som regel deres vilje. Med et trylleslag hyrede de stjerneinstruktøren bag ‘American Honey’, Andrea Arnold, og en ny sæson er nu på vej, som vi i traileren får vi lov at smugkigge lidt på.

Mest iøjenfaldende er Meryl Streep, der er tilføjet castet. Hun vil i sæson 2 spille mor til Perry (Alexander Skarsgård) og altså svigermor (!) til Nicole Kidman. Hele sæsonen kommer til at handle om løgne, venskaber, ægteskaber, forældreskab og naturligvis alle de reaktioner og hændelser, der må følge Perrys trappefald i slutningen af sæson 1.

Når du er færdig med at se dine yndlingsserier, kan du hoppe over på nogle af HBO’s nye seriesatsninger.

LeBron James og Snoop Dogg

Blandt andet ‘Camping’ med Jennifer Garner, som er produceret af Lena Dunham og Jenni Konner (‘Girls’). Vil du helt tæt på nogle af tidens største sportstjerner, kan du se ‘The Shop med LeBron James og Maverick Carter. Her kommer vi helt tæt på stjernerne og deres personlige historier i en klassisk amerikansk barbershop-snak, bl.a. med Snoop Dogg og Jon Stewart som gæster.

Footer graphics