Boiler Room
Screendump

Musikgigant til kamp mod chikane i nattelivet: Sådan kører du god stil

Ny kortfilm fra Boiler Room viser den gode stil på natklubben.

I en #MeToo-tid er der stadig brodne kar, og mange kvinder oplever jævnligt at blive chikaneret, når de går i byen. Det vil en ny animeret kortfilm fra onlineplatformen Boiler Room lave om på, skriver onlinemagasinet The Fader.

Gennem en kvindes øjne tager filmen os med på en bytur, hvor vi som seere oplever desværre ikke helt ualmindelige situationer. Situationer, der giver ubehag og uro, som f.eks. at blive raget på, blive forfulgt og anden typisk grænseoverskridende adfærd.

‘On Common Misconceptions’ (‘Almindelige misforståelser’), som kortfilmen hedder, er det seneste i en af en række positive tiltag for at opdrage på navnligt de mandlige natklub-gæster. Og med det scenarie er det naturligt, at det netop er Boiler Room, der står som afsender.

Boiler Room er en onlineplatform, som netop er kendt i klubmiljøet. Boiler Room optager og sender shows med de allerstørste kunstnere og dj’s indenfor primært elektronisk musik, som til gengæld får en gylden mulighed for at præsentere sin lyd for et kæmpe publikum.

Den mest sete udsendelse pt. er den britiske houselegende Carl Cox på Ibiza med 34 mio. visninger, skarpt efterfulgt publikumsdarlingen Solomun med 33 mio. visninger.

Med en afsender af den kaliber tør vi gerne håbe på, at videoen når ud til selvsamme brede publikum – og på denne måde kommer en anelse tættere på at have et klubmiljø, hvor alle kan føle sig tilpas og respekteret.

https://youtu.be/IFDXyYLS4qg
Footer graphics