HeartlandFestival_Heartbeats
Foto: Signe Gren

Heartland Festival: Varm op med Hans Philip, The Minds of 99, Lone Landmand, Hella Joof og Den Sorte Skole

Heartland Festival venter lige rundt om hjørnet. Vi har været et smut i arkivet og fundet det bedste indhold frem med dem, der kommer på dettes års festival.

Heartland Festival ved Egeskov Slot løber af stablen i næste uge for fjerde år i træk. Vi har samlet det bedste indhold med nogle af alle dem, der gæster dette års festival.

The Minds of 99 er kendt som det nye post-punkband, der skal redde rocken i Danmark. Men faktisk deler de også en stor passion for hip-hop og trap med vært på podcasten ‘PodPassion’, Mads Emil Grove Møller. Da de gæstede Mads Emil, kom samtalen også omkring deres spæde dage i London og ikke mindst skillelinjerne mellem politik og The Minds of 99s musik.

Hella Joof slog vejen forbi Le Gammeltoft i podcasten ’Bucket List’. Hella Joof er blevet kritiseret for sit foredrag til Liberal Alliances landsmøde. Men hun vil gerne holde foredrag til alle partiers landsmøder, på den betingelse at hun må drille. Drilleri og politik er efterhånden blevet fast inventar på den danske komikerscene. Netop dét bliver omdrejningspunktet, når Hella Joof og Jonathan Spang indtager scenen under overskriften ’Er humoren blevet voksen?’

Lone Landmand og Søren Sørøver er også at finde på årets festival, når de gæster Tasteland under overskriften ”Fremtidens mad er fortidens afgrøder – om bevægelsen væk fra højt forædlede grøntsager, korn og industrielle husdyrprodukter.” Du kan finde opskrifter og blive meget klogere på Lone Landmand i artikelserien ”Postkort fra Lone Landmand”. Hun har nemlig en helt essentiel pointe om planternes betydning for mennesket.

I 2017 kunne Den Sorte Skole tilføje et stærkt øjeblik til scrapbogen, da de spillede på Roskilde Festivals Orange Scene. I starten af marts 2019 havde Heartbeats’ vært, Claus Povlsen , besøg af duoen i sit radioprogram ’Lost In Sandoz’. Her bliver du taget med på deres musikalske rejse fyldt med anekdoter fra deres 15 år på skolebænken.

Hans Philip udkom med sit surprise releasealbum ’Ingenting’ natten til den 17. marts 2019. Og det er cirka også ingenting, man ellers kan læse om ham. Det er næsten umuligt at opspore et interview med den tidligere forsanger i duoen ’Ukendt Kunstner’. Men i april sidste år var Hans Philip gæst hos Mads Emil Grove Møller i premiereshowet på ’PodPassion’. I podcasten kommer du tæt på kunstneren, der gik fra at være ‘breakdancer-Hans’ blandt vennerne til at spille udsolgte koncerter og til sidst hive stikket helt ud.

Og sidst men ikke mindst kan du (gen)lytte til podcastserien ‘Heartbeats ❤️Heartland’. En podcast dedikeret til Heartbeats og Heartlands fælles forkærlighed til samtaler, kultur og musik. Med udgangspunkt i nogle af livet store temaer; kærlighed, køn, følelser guider kunstner Anika Lori dig igennem nogle af de bedste talks fra tidligere Heartland festivaler, musik og stemninger.

På Heartbeats’ Instagram-profil dækker vi også sommerens festivaler. Følg med her.

Footer graphics