Hella Joof synes, at det er skidesjovt at blive gammel
Radio & podcast
menu-close

Dødsangst, shitstorme og glæde: Hella Joof synes, at det er skidesjovt at blive gammel

6. maj 2019 | | En del af serien Bucket List

Dagens gæst i det livsfilosofiske samtaleprogram, 'Bucket list', er Hella Joof, der taler om manglende dødsangst og Hella-træthed.

DJ, radiovært, iværksætter og CEO for Heartbeats.dk. Uddannet cand.mag. i engelsk og moderne kultur og kulturformidling.

Afspil podcast

Hella Joof er hverken bange for døden eller bange for at blive gammel. Tværtimod. Hun skal nok nå det hele på den tid, hun har på jorden. Det vigtigste for hende er, at det skal være sjovt at leve, mens man er her. Selvom Hella egentlig ikke laver lister, har hun alligevel en Bucket List, hvor der blandt andet står at blive mormor, at nå en tur til Grønland og at bo i et andet land, hvor hun kan arbejde på en vingård og være lykkelig.

Hella Joof og Le Gammeltoft når hele vejen rundt i denne udsendelse og runder shitstorme og Hella-træthed, at blive sat i bås uden at ville det og at have en samtale med en mand, der engang har været død i et kvarter.


Om podcasten: 

I podcastserien ‘Bucket List’ sætter vært Le Gammeltoft tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og vedkommende, når der tales liv, død, familie, karriere og meget andet.

Du kan lytte til alle tidligere programmer af Bucket List i iTunes

Le Gammeltoft

DJ, radiovært, iværksætter og CEO for Heartbeats.dk. Uddannet cand.mag. i engelsk og moderne kultur og kulturformidling.