sivas
Foto: YouTube.com

Første program ude nu: Sivas og Kesi laver deres egen bling-bling tv-kanal med Michael Jeppesen

Den nye tv-kanal hedder Palett og henvender sig specifikt til mænd i alderen 18-35. Den kan findes på YouTube, hvor man allerede kan få en forsmag på indholdet.

Hvis man ikke kan lide det, man ser i fjernsynet, så kan man bare slukke. Eller man kan lave noget fjernsyn selv.

Og det er lige netop, hvad en håndfuld danske rappere, musikere, skuespillere og filmfolk har gjort. Sammen med blandt andet Sivas, Kesi, Fenar Ahmed, Ali Sivandi og Reza Forghani har journalist og tv-vært Michael Jeppesen nemlig lanceret en ny tv-kanal under navnet Palett.

Selv beskriver de projektet, der gik online 1. januar som: “Et univers for nye tanker, ny musik og nye talenter.” Og det er der tilsyneladende en del, der har ventet på. På nuværende tidspunkt er der allerede 4.240 abonnenter til kanalen.

“Det er forfærdeligt at producere indhold til de store broadcastere, og nu er der en masse digitale muligheder, som gør, at det er nu, man skal slå til. Og så er vi en hel masse mennesker, som har et stort publikum, ikke mig godt nok, men de andre, og det ville vi gerne udnytte,” siger Michael Jeppesen, som er direktør i det nye forehavende. 

I skriver, at I har lavet Palett for alle jer, der har det svært med begrænsninger og regler. Hvad betyder det?

“Hvis man laver tv til de store broadcastere, bruger man typisk et år på det, og der er en lang produktion, som koster en formue, og så er der alligvel ikke nogen, der tjener så meget på det. Sådan er det ikke her,” siger Michael Jeppesen.

Backstage med Sivas

Planen er foreløbigt at udgive to-tre shows om ugen, men på sigt er der mere i vente fra projektet, som henvender sig specifikt til mænd i alderen 18-35 år gennem både YouTube, Instagram og TikTok.

Allerede nu kan man få en forsmag på kanalens indhold i det 12 minutter lange program ‘Backstage – Sidste Timer’, hvor Michael Jeppesen følger Sivas i timerne op til en koncert på Vega i København.

Derudover har kanalen et program med Kesi om gaming og et talkshow med skuespilleren Roland Møller, hvor han mødes med folk, som han finder interessante, og som han kan lære noget af. Blandt andet er der, ifølge Roland Møller, et afsnit om tedrikning på bedding.

Også radioværten Mathias Helt vil få sin egen serie på Palett. Michael Jeppesen beskriver den som “meget homoseksuel” og “lidt udenfor etablissementet.”

I det hele taget skorter det ikke med idéer for fremtiden.

“Vi kommer til at lave talent nights, hvor man kan komme ind og møde sit idol og få hjælp til sin rap eller sit skuespil. Det bliver sådan et åbent hus i Vester Voldgade. Og så drømmer vi om at lave vores helt egen streamingservice, men der er vi ikke helt endnu. Det er en meget blød start, det her”, siger Michael Jeppesen.

Footer graphics