Call me by your name

‘Call Me by Your Name’ vender tilbage

Snart skal vi tilbage til det idylliske Italien og besøge vores venner, Elio og Oliver, når opfølgeren ‘Call Me by Your Name’ udkommer. Titlen, forsiden og en stor del af handlingen til den nye bog er netop blevet offentliggjort.

Tip: Oplevelsen bliver bedre, hvis du lytter til Mystery of Love, mens du læser artiklen. 

Den anmelderroste Oscarvinder, ‘Call Me by Your Name’, var på alles læber, da den (endelig) fik dansk biografpremiere tilbage i februar 2018. Men før vi fik den idylliske kærlighedsfilm, der fik twinks over hele verden til at drømme om deres egen Armie Hammer med tilsvarende meget korte shorts, og som introducerede os for den vanvittigt talentfule Timothée Chalamet, havde vi André Acimans smukke roman fra 2007.

Forfatteren André Aciman har nu skrevet en opfølger til ‘Call Me by Your Name’. Bogen hedder ’Find Me’ og udkommer 29. oktober 2019. Forsiden er blevet offentliggjort og er ifølge André et smukt og stemningsvækkende billede af livet i Rom. Bogens forside kan ses her:

andre aciman

I ‘Find Me’ følger vi Samuel Perlman (Elios far) på en rejse fra Firenze til Rom, hvor han skal besøge sin søn Elio. Elio selv er blevet en succesfuld klassisk pianist. På vejen hen til Elio møder Samuel dog en ung, smuk kvinde, der kommer til at ændre hans liv for altid. Elio selv flytter kort derefter til Paris, hvor han også indleder en meget afgørende kærlighedsaffære. Oliver har stiftet familie og arbejder som college-professor i New England. På trods af det påtænker han pludselig en tur over Atlanten.

Så mens du sidder grædende foran pejsen, lytter til Sufjan Stevens smukke ‘Visions of Gideon‘ og stadig fordøjer filmens triste slutning, mens du indædt håber på, at instruktøren Luca Guadagnino laver en to’er, kan du nu med André Acimans nye bog få et indblik i, hvad der videre sker med Elio og Oliver.

Footer graphics