Foto: Lotta Lemche/TV2

Bachelorette: TV2 snød os allesammen fuldstændig op til finalen

I det, der i virkeligheden var den mest langtrukne uge i ‘Bachelorette’, lykkedes det alligevel TV2 at tage fusen på os til sidst.

Luften sivede fuldstændig ud af ballonen, da Lissa valgte at tage med Andreas H. hjem til Danmark. Al dramaet lå ligesom på hendes banehalvdel, og derfor har det været temmelig tilforladeligt tv at følge Sofies ekskurser her til sidst.

Alt det der med hendes far… man kan jo ikke lade være med at second screene til sådan noget fodslæberi. På et tidspunkt kom jeg vist helt op på quadruple screening, nyt koncept, som egentlig ikke kan anbefales.

Men nu får vi så den allersidste roseceremoni. Der er fire fyre, men kun to roser. Alle ved, at hun smider Lasse og Andreas hjem.

Lasse mener, det er lidt fifty-fifty. Det er en situation på halv gas. Men rygtet siger, at han faktisk blev oprigtigt forelsket i Sofie.

Sofie har det ikke særlig godt, siger hun. Men altså, det er jo kun to roser, så det er jo hurtigt overstået, skulle man tro. Hvis ikke det var fordi TV2 havde ansat en klipper med en uimodståelig trang til dækbilleder. Skandaløst.

Man har set folk få brazilian butt lift hurtigere end det der.

Sofies afvisning har samme effekt som husblas på Lasses krop. Den bliver til gelé, sådan fast, men også blævrende. Det er på grund af følelserne.

Andreas W. tager den i stiv arm, men tror overraskende nok stadig, de er “et perfekt match”.

Daniel får Sofies rose, fordi han er begyndt at “få noget betydning.” Madsen får så den anden.

Den første date er med Mads, og de skal på hvalsafari. De ser én hval, resten er delfiner.

“Det er de sorte,” siger Sofie. 

“Du er simpelthen en haj inden for delfiner?”, siger Mads. Det er som at få tømt en slamsuger ind i øregangen.

“Er det ikke kun en pingvin, der er monogam?” siger Sofie. Det er muligvis et vink med en polyamorøs vognstang om, at hun gerne vil have et harem med både Daniel og Mads.

Bagefter skal de til håndlæsning hos en der hedder guru Indika. Han snakker sort, men har en oversætter, som taler veddi gut inglish.

Sofies hånd siger, at hun bruger mange penge, men får succes og finder lykken. Mads’ hånd siger, at han tiltrækker mange damer og noget andet. Ingen af dem tror dog på holistisk pølsesnak.

Der sker så det, at de sover sammen, og dagen efter siger Mads, at han er en meget, meget glad Mads Hansen.

Hele Danmark har nu udviklet kronisk spat af, at han kun taler om sig selv i tredjeperson.

Det sidste han vælger at gøre, er at tage sit lyserøde hvalsæt på. Uforståeligt valg i betragtning af, at der er kamera på. Han er faktisk tæt på at køre den hjem på charmen, men så hamrer han simpelthen frontalt ind i en stilmæssig væg.

Alle ved, det får konsekvenser. Men stemningen lugter af rose, og Sofie siger, at han har overhalet Daniel.

Samme dag skal Sofie så på date med Daniel, hvor de skal op og flyve i en vandflyvemaskine. Bagefter foretager en aktivitet, der går ud på at sætte babyskildpadder ud i havet.

Daniel fremfører en monolog, som er “100 procent ærlig”.

Dermed kan vi også konstatere, at hver anden sætning i det her program slutter med, at de siger “100 procent”. Det er cirka 4 milliarder procent ulideligt at høre på. 

Sofie synes, det er “sindssygt cute”, men hun er ikke tilfreds med, at Daniel er blid.

“Jeg er en pleaser,” siger Daniel.

Men så sover de også sammen. Så det er fint nok.

Før den allersidste rose, siger Sofie at hun har været nødt til at lytte til sit hjerte. Alle skider grønne srilankanske grise, det er ren følelsesmylderbæ. Petra tager en slagboremaskine frem og borer den ind i hjertet på først Daniel, så Mads: “HVORDAN HAR DU DET?”

Sådan cirka som en bunke lort, Petra. Det er fantastisk.

Ceremonien foregår nu en-til-en, og alle forventer, at Mads får den sidste rose på grund af alt det der, som er blevet sagt med, at han er foran. Men okay, TV2, der fuckede I med os. I havde plantet et frø af usikkerhed ovre i Daniels lejr og snydt os allesammen. Hun vælger tatovøren, og Mads Hansen går tomhændet hjem.

Det er i sandhed grove løjer at være med i ‘Bachelorette’. Tak for denne gang <3

Find mere om
Footer graphics