The Minds of 99
PR-foto

The Minds Of 99 inviterer til gratis koncert på ukendt destination

Det er sommer i Danmark, og det kan kun betyde en ting: God musik. En af de mange gode musikalske oplevelser, man kan opleve i den danske sommer, er en gratiskoncert med The Minds Of 99 lørdag 24. august.

Det danske band The Minds Of 99 inviterer sammen med Royal Beer’s musikinitiativ ‘Tak Rock’ til en gratis udendørs koncert lørdag den 24. august. Præcist hvor i Danmark koncerten vil finde sted, er stadig hemmeligt, men allerede nu er det muligt at tilmelde sig og sikre sig en plads til koncerten her: https://royalbeer.dk/minds/

”Vi har længe haft en drøm om at lave en helt speciel koncert. En koncert, hvor vi vil spille albummet ‘Solkongen’ fra start til slut på et helt særligt og enormt smukt sted i Danmark. Sammen med ‘Tak Rock’ kan det nu lade sig gøre. Og det er gratis for alle, som gerne vil med,” siger Niels Brandt, forsanger i The Minds Of 99.

Ambassadører for rock

Royal Beer’s initiativ ‘Tak Rock’ blev lanceret tilbage i 2010 og handler om at støtte rocken, samt at give noget tilbage til rockmusikken. Tidligere i år blev The Minds Of 99 udvalgt som ambassadører for initiativet.

”’Tak Rock’ handler om at gøre drømme til virkelighed. For danske musikere og ikke mindst for alle dem, der lytter til og støtter op om deres musik. Vi er rigtig glade for at have The Minds Of 99 med som ambassadører – og som tak har vi givet dem en hånd med at få deres drøm af en koncert til at gå i opfyldelse. Jeg ved lidt om deres planer for koncerten, og jeg kan godt garantere, at det bliver en uforglemmelig oplevelse. På et sted man slet ikke regner med,” siger Christian Lund-Martorell, der er senior brand manager for Royal Beer, som står bag ‘Tak Rock’.

PR-foto

Find mere om
Footer graphics