Mikkel Braginsky og Poul Krebs

‘Hankøn’ med Poul Krebs: “Jeg er ikke centrum for noget som helst i denne verden”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

‘Hankøn’ med Poul Krebs: “Jeg er ikke centrum for noget som helst i denne verden”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Sæsonens første afsnit i podcasten ‘Hankøn’ handler blandt andet om at finde ud af, at det, at være i centrum og få det som man vil, ikke altid er lykken.

Samfund En del af serien:

Hankøn

Hvorfor mislykkes så mange mænd med deres parforhold? Er nutidens mand overhovedet i stand til at være ærlig overfor sig selv? Og hvad vil det egenligt sige at være mand i dag?

Podcasten 'Hankøn' er vært Mikkel Braginsky's forsøg på at finde svar på manden af i dag igennem en serie personlige samtaler med andre mænd. Om parforhold, dyrekøbte erfaringer og om at tage ansvar. Og så er 'Hankøn' mest af alt en undersøgelse af nye veje for moderne mænd. Både i deres parforhold – og i deres forhold til sig selv.

I starten af Poul Krebs’ karriere gik der pludselig noget op for ham. Han var på vej i en retning, hvor han ikke kunne genkende sig selv. Og det gjaldt faktisk også, når det kom til hans kærlighedsliv. Han fandt ud, af at han havde været drevet af sider i sig selv, som ikke handlede om, hvad han ville – men hvad andre syntes. Derfor tog han en radikal beslutning, der ændrede hans liv for altid.

Footer graphics