Jan Grarup

‘Skiftet’ med Jan Grarup: “Jeg vil hellere forlade dette liv som en god far end som verdens bedste fotograf”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Jan Grarup Foto: Rasmus Kahlen

‘Skiftet’ med Jan Grarup: “Jeg vil hellere forlade dette liv som en god far end som verdens bedste fotograf”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dette afsnit af ‘Skiftet’ går vi tæt på krigsfotograf Jan Grarups store omvæltning, da han blev eneforælder til sine tre ældste børn. Det er en samtale om at miste, om at sørge, og om at støtte hinanden.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Skiftet

Et skift i livet kan komme som et lyn fra en klar himmel. Pludseligt og helt uden varseI står man ved en skillevej og skal gentænke hele sin tilværelse.

I podcasten 'Skiftet' er vært Flemming Møldrup på besøg hos en person, der har gennemgået et stort skift i deres liv. For at tale om hvordan skiftet har påvirket dem, hvad de har lært, og hvordan de er landet på den anden side.

Måske står du selv en dag i en lignende situation. I 'Skiftet' bliver du inspireret til, hvordan du med ro i maven finder dig selv i en situation, der kan virke uoverskuelig.

I 2015 døde Jan Grarups ekskone og mor til Jans tre ældste børn. Pludselig stod han tilbage som den eneste forælder med et stort ansvar for, at de fik den støtte, de havde brug. Det var ikke planen. Jan havde altid troet, at det var ham, der skulle “ryge” først. Men sådan skulle det altså ikke gå.

I dette afsnit af podcastserien ‘Skiftet’ taler vært Flemming Møldrup med Jan Grarup om, hvordan man balancerer et liv som krigsfotograf, hvor man bevæger sig i nogle af verdens farligste brændpunkter, med et ansvar for at komme hjem igen og være en støtte for sine børn. De taler om overgangen, om tabet, om fremtiden og om hvordan Jans tre ældste børn klarer det under hans skift.

Footer graphics