Jonas Risvig

‘Rejsen’ med Jonas Risvig: “Jeg fik at vide, at jeg ikke havde oplevet nok sorg til at blive filminstruktør”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

‘Rejsen’ med Jonas Risvig: “Jeg fik at vide, at jeg ikke havde oplevet nok sorg til at blive filminstruktør”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Filminstruktør Jonas Risvig fandt motivationen gennem en afvisning. Lyt med her hvor han fortæller om at inspirere unge under coronakrisen.

Sponsoreret En del af serien:

Rejsen

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af DSB. Ida-Sophia er 32-år og har i de seneste år har slået sit navn eftertrykkeligt fast i medieverdenen. 'Rejsen' danner ramme om en samtale med inspirerende mennesker om emner som musik, mad og bæredygtighed - om den rejse de har været på, og hvor rejsen fortsætter hen.

Da coronakrisen lagde Danmark ned, begyndte filminstruktør Jonas Risvig at få travlt. Knapt havde Mette Frederiksen lagt gaderne øde, før Jonas lancerede en række live masterclasses med nogle stærke kreative kræfter via sin Instagram-profil. Målet var at give unge mennesker et alternativ til undervisningen, der var sat på en pause, og inspirere dem til at tænke kreativt.

Formatet, som han døbte ‘Digital + Social’, blev hurtigt en succes, og snart slog alt fra landets største musikere og entreprenører til to tidligere statsministre også vejen forbi Jonas’ Instagram. Nu gæster han Danijel Drux i ‘Rejsen’ for at fortælle om sin baggrund og om at have fart på, mens alt andet står fuldstændig stille.

Trackliste:

  • Lamin – Paris
  • Young Jeezy & Jayz – Seen It All
  • Big Sean ft. The-Dream – Sunday Morning Jetpack
  • Schoolboy Q ft. Ab-Soul – Druggy’s Wit Hoes
Find mere om
Footer graphics