Artigeardit

‘Rejsen’ med Artigeardit: “Jeg fik en følelse af at opleve ting gennem Instagram. Og så er der jo et eller andet grueligt galt”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

‘Rejsen’ med Artigeardit: “Jeg fik en følelse af at opleve ting gennem Instagram. Og så er der jo et eller andet grueligt galt”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Rapperen Artigeardit har oplevet stor succes de senere år. Men filmen knækkede, da han ikke længere kunne mærke sig selv. Hør det hele i ‘Rejsen’.

Sponsoreret En del af serien:

Rejsen

Podcasten er produceret af Heartbeats og sponsoreret af DSB. Ida-Sophia er 32-år og har i de seneste år har slået sit navn eftertrykkeligt fast i medieverdenen. 'Rejsen' danner ramme om en samtale med inspirerende mennesker om emner som musik, mad og bæredygtighed - om den rejse de har været på, og hvor rejsen fortsætter hen.

Artigeardit er et af de største talenter i dansk rap. Trods sin unge alder har han et imponerende cv, som tæller to albums, tre EP’er og et udsolgt Store Vega. De senere år har givet Ardit en masse succes, men succesen er ikke kommet uden sin pris. Fester, stoffer, alkohol og sociale medier gav Ardit et liv, der bare skulle gennemleves, mens han så sig selv udefra på Instagram, hvor det hele så lidt federe ud, end det var. Nu prøver han at finde roen og udvikle sig som person og musiker, hvor det ikke altid er højere og vildere, men chillout med familien, der ofte er fedest.

Alt dette fortæller Ardit om i dette afsnit af podcasten ‘Rejsen’, hvor du også skal høre en masse dansk rap, og høre om hvordan opturen ikke er nedturen værd.

Playliste:

  • Artigeardit – Forklar Ma
  • PAY – G Ting
  • JOSVA – For Evigt
  • James Kamara, U$O – Igår
  • Artigeardit, Christos – Check
  • Ham Fra Syd – Stick Talk
Find mere om
Footer graphics