Melanie C

‘Indbegrebet af’: Podcasten får besøg af selveste Sporty Spice!

Eller vælg, hvor du vil lytte
Melanie C Foto: Conor Clinch

‘Indbegrebet af’: Podcasten får besøg af selveste Sporty Spice!

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Indbegrebet af’ får fint besøg af det tidligere Spice Girls-medlem, Sporty Spice aka Melanie C. Hun må jo om nogen vide, hvad der er indbegrebet af Spice Girls.

Kultur En del af serien:

Indbegrebet af

Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger.

De tre musikentusiatiske værter Andrew, Bjørn og John medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket nummer der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

Da Andrew, Bjørn og John lavede et afsnit om Spice Girls, havde de aldrig drømt om, at de en dag ville få selveste Melanie C med som gæst i ‘Indbegrebet af’. Men det er nu engang sket, så derfor genbesøger de deres valg fra det oprindelige afsnit og får Melanie C’s input og kommentarer. Men Melanie C har også selv valgt et nummer og byder ind på lige fod med værterne. Så lyt med når vi får det endegyldige svar på, hvilken sang der er indbegrebet af Spice Girls.

Trackliste:

  • Spice Girls – Spice Up Your Life
  • Spice Girls – Say You’ll be There
  • Spice Girls – Wannabe
  • Spice Girls – Goodbye
Footer graphics