Karantæne

‘Indbegrebet af’: Her er de antiseptiske musikanbefalinger, der får dig gennem karantænen

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Jose Antonio Gallego Vázquez/ Unsplash

‘Indbegrebet af’: Her er de antiseptiske musikanbefalinger, der får dig gennem karantænen

Eller vælg, hvor du vil lytte

Coronavirussen hærger, folk er fanget indendørs, og det er alt i alt bare en ret rådden tid. Derfor skal vi samles om plader, der kan få dig gennem krisen.

Kultur En del af serien:

Indbegrebet af

Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger.

De tre musikentusiatiske værter Andrew, Bjørn og John medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket nummer der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

Grundet coronakrisen, selvisolation og karantæner har Andrew, Bjørn og John, for at undgå smittefare, valgt at optage en række bonusafsnit over Skype, hvor de anbefaler plader, som kan gøre denne triste tid lidt lysere.

I første afsnit kommer de omkring stemningsfyldt dream pop, smukke neoklassiske toner og skæv indiepop, og så bliver der diskuteret, hvornår en række koncerter egentlig kan betegnes som en turné.

Trackliste:

  • Julee Cruise – Floating
  • Olafur Arnalds – Árbakkinn
  • The Three O’Clock – Jetfighter

Antiseptisk? Ordet kommer af græsk anti = “imod” + sepsis = “forrådnelse”, og det betyder altså “det som modvirker forrådnelse”.

Find mere om
Footer graphics