Karim, Andrew Davidson, John O’Sullivan og Bjørn Zäll

‘Indbegrebet af’ TV-2: Det mest århusianske band i verden

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Indbegrebet af’ TV-2: Det mest århusianske band i verden

Eller vælg, hvor du vil lytte

Podcasten ‘Indbegrebet af’ er til Aarhus festuge, hvor de tager kærlig hånd om det mest århusianske band i verden: TV-2.

Kultur En del af serien:

Indbegrebet af

Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger.

De tre musikentusiatiske værter Andrew, Bjørn og John medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket nummer der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

Findes der noget band mere gennemført århusiansk end TV-2? Naturligvis ikke. Netop derfor gav det så god mening for Andrew, Bjørn og John at benytte deres liveshow under årets Festuge til at finde ud af hvilket nummer, der opsummerer det mest århusianske band nogensinde. Med som gæst er Karim fra hiphoptrioen Bogfinkevej, som har et es i ærmet: Bogfinkevej har nemlig været på turné med TV-2. Betyder det, at Karim har et forspring? Få svaret i ‘Indbegrebet Af’ TV-2.

Gæst: Karim Bech

SPOILER! Kig ikke herunder, hvis du vil undgå at vide hvilke numre, der spilles.

Playliste:

  • TV-2 – Kærligheden overvinder alt
  • TV-2 – Rigtige Mænd
  • TV-2 – På kanten af småt brændbart
  • TV-2 – Alt hvad hun ville var at danse
Footer graphics