Medina podcast

‘Indbegrebet af’: Medina skabte rum til, at en ny slags pop kunne indtage toppen af hitlisterne

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Copenhagen Music

‘Indbegrebet af’: Medina skabte rum til, at en ny slags pop kunne indtage toppen af hitlisterne

Eller vælg, hvor du vil lytte

Siden gennembrudshittet ‘Kun For Mig’ har Medina gang på gang cementeret sig som Danmarks popdronning, og nu kaster ‘Indbegrebet Af’ et blik på stjernen fra Risskov.

Musik En del af serien:

Indbegrebet af

Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger.

De tre musikentusiatiske værter Andrew, Bjørn og John medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket nummer der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

Vi skal langt tilbage i tiden, før vi finder en anden dansk kunstner, der har domineret landets hitlister så hårdt som Medina. Om man er fan eller ej, er det de færreste, der kan benægte at have skrålet med på en af Medinas sange.

Da hun i 2008 udgav gennembrudssinglen ‘Kun For Mig’, var det dog ikke kun landets klubber, Medina indtog, men også hitlisterne og gav dermed klubmusikken et rum i popverdenen. En genre, der har domineret hitlisterne lige siden med masser af elektronisk pop og dance. Danmarks popdronning #1 Medina var med fra start, men hvad var det egentlig, der gjorde hende så elsket og så hadet?

Der bliver snakket om store omkvæd, tekster der går direkte i hjertet og tårer på dansegulvet, når Andrew, Bjørn og John skal finde indbegrebet af Medina.

Numre:
Kun For Mig
Vi To
For Altid

Footer graphics