spilledåaser

‘Indbegrebet af’ jul: Hvilken sang sætter gang i dit julehumør?

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Indbegrebet af’ jul: Hvilken sang sætter gang i dit julehumør?

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Last Christmas’, ‘Jingle bells’, ‘Højt for træets grønne top’. Julen har mange sange, men hvilken en er selve indbegrebet af jul?

Kultur En del af serien:

Indbegrebet af

Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger.

De tre musikentusiatiske værter Andrew, Bjørn og John medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket nummer der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

For første (og måske eneste) gang nogensinde kaster ‘Indbegrebet af’ sig over et koncept snarere end en kunstner, og tro fanden om de ikke har valgt at kaste sig over julen. Men hvordan gør man overhovedet det? Er det bare julehjerter, klejner og nisselandskaber, eller kan julen også noget rent musikalsk?

Værterne Andrew, Bjørn og John har vidt forskellige forhold til julen, så forbered dig på tre meget forskellige forslag, når de finder frem til, hvilken sang, der må være indbegrebet af jul.

Playliste:

  • Shubidua – Den Himmelblå
  • Tom Waits – Silent Night/Christmas Card From A Hooker In Minneapolis
  • Darlene Love – Christmas (Baby Please Come Home)
Find mere om
Footer graphics