Prince

‘Indbegrebet af’: Prince er funk, farven lilla og lyden af sex

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Indbegrebet af’: Prince er funk, farven lilla og lyden af sex

Eller vælg, hvor du vil lytte

Prince nåede at udgive hele 39 studiealbums. En kæmpe diskografi. Programmets gæst er den tidligere Mew-guitarist Bo Madsen, der er livslang Prince-fan. Så hvad er det mest lilla Prince-nummer?

Kultur En del af serien:

Indbegrebet af

Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger.

De tre musikentusiatiske værter Andrew, Bjørn og John medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket nummer der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

I sin alt for korte levetid formåede Prince at udgive 39 studiealbums i eget navn. Det er altså langt den største diskografi som ‘Indbegrebet Af’ nogensinde har kastet sig over, men heldigvis får Andrew, Bjørn og John i dette afsnit hjælp af Bo Madsen, kendt fra Turbolens og Mew. 

Bo Madsen har haft Prince som sit helt store idol, siden han var 10 år gammel og er klar til at give sit bud på hvilken sang, der bedst opsummerer den lilla funkmester. Det bliver til en god lang snak om alt fra funk og falset til sex og rulleskøjter.

Gæst: Bo Madsen

SPOILER ALERT! Kig ikke herunder, hvis du vil undgå at vide hvilke numre, der spilles.

Playliste:

  • Prince – Controversy
  • Prince – Let’s Go Crazy
  • Prince – Alphabet St.
  • Prince – I Wanna Be Your Lover
Footer graphics