Tyler The Creator

‘Indbegrebet af’ Tyler the Creator: På knivsæggen mellem gal og genial

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Shutterstock

‘Indbegrebet af’ Tyler the Creator: På knivsæggen mellem gal og genial

Eller vælg, hvor du vil lytte

Du så ham nok første gang i musikvideoen til ‘Yonkers’, hvor hans mørke stemme og knastørre beat varslede en ny socialrealistisk hiphopbølge. Alt sammen imens han gnaskede sig igennem en kakerlak.

Kultur En del af serien:

Indbegrebet af

Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger.

De tre musikentusiatiske værter Andrew, Bjørn og John medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket nummer der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

Ukuelig provokatør eller genial renaissancemand? Lige siden han debuterede med rapkollektivet Odd Future, har Tyler The Creators mørke stemme, opfindsomme produktioner og ikke mindst opsigtsvækkende tekster gjort ham til en af det sidste årtis største navne indenfor hiphop, men han har langt fra stået stille siden gennembruddet. Så hvad er Indbegrebet Af Tyler The Creator? Lyt med og få svaret.

Sange:

  • Golden
  • Colossus
  • 911/Mr. Lonely

Footer graphics