Anohni Anthony and the Johnsons presse

Emotionel Uffe Elbæk om Anohni: “Det her menneske rammer mig i hjertet på et dybt niveau, som ingen andre kunstnere”

Eller vælg, hvor du vil lytte
PR-Foto: Inez & Vinoodh

Emotionel Uffe Elbæk om Anohni: “Det her menneske rammer mig i hjertet på et dybt niveau, som ingen andre kunstnere”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Uffe Elbæk har valgt at dagens afsnit skal handle om Anohni, og i afsnittet kan du få historien om hvorfor lige netop hendes musik har så stor betydning for Elbæk.

Kultur En del af serien:

Indbegrebet af

Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger.

De tre musikentusiatiske værter Andrew, Bjørn og John medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket nummer der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

Fra kammerpop til disco og hård elektronisk dissonans. Anohni – som for de fleste nok mest er kendt under sit fødenavn Antony Hegarty og bandet Antony & The Johnsons – har været langt omkring med sin musik, men hendes smukke røst har altid stået i centrum. Andrew, Bjørn og John forsøger i dette afsnit af ‘Indbegrebet af’ at behandle en kunstner, som har været i en konstant udvikling igennem karrieren, og med sig i studiet har de den tidligere politiske leder for Alternativet, Uffe Elbæk.

Trackliste:

  • For Today I Am A Boy
  • Kiss My Name
  • I Don’t Love You Anymore
  • Knocking On Heaven’s Door (Cover of Bob Dylan)
Fra Studio 6 med de tre værter og Uffe Elbæk i centrum.
Find mere om
Footer graphics