Taylor Swift

‘Indbegrebet af’ Taylor Swift: Countrypoppens dronning på godt og ondt

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Indbegrebet af’ Taylor Swift: Countrypoppens dronning på godt og ondt

Eller vælg, hvor du vil lytte

Taylor Swift er demokrat, siger hun. Hun har fået sit spotlys overskygget af Kanye West en gang eller to. Og så er hun USA’s countrypop-darling no. 1! Hvad er indbegrebet af Taylor Swift?

Kultur En del af serien:

Indbegrebet af

Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger.

De tre musikentusiatiske værter Andrew, Bjørn og John medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket nummer der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

Det tog kun Taylor Swift et par år at erobre tronen som tidens største popstjerne. Hvor lang tid vil det tage drengene fra ‘Indbegrebet af…’ at finde frem til hvilket nummer, der i sandhed opsummerer Swift? I det fjortende afsnit af ‘Indbegrebet Af…’ er det et af den moderne pops helt store navne, der kommer under luppen, og der bliver ikke lagt fingre imellem, når det kommer til dronningen af countrypop.

SPOILER! Kig ikke herunder, hvis du vil undgå at vide hvilke numre, der spilles.

Playliste:

  • You Belong to Me
  • We are Never Getting back Together
  • Begin Again
Footer graphics